ahojte zienky, podla menzesu som asi v 5 tt, este ma len caka ultrazvuk, otehotnela som po 3,5 rokoch, po inseminácii.. vcera som zaregistrovala slabucko hnedý výtok, ale prestalo to.. vkladam si utrogestan..je to v poriadku ak to bolo len chvilu a preslo to? nebol to nejaky hrozne krvavy vytok.. dakujem krasne za odpovede...
@nizoe dakujem 🙂 a ty si v ktorom? volala som svojmu lekarovi ci mam prist, tak ze ak to bolo len chvilu a nevratilo sa to zatial, tak len lezat a pockat na ultrazvuk.. a mam si kupit ascorutin.. cez vikend budem lezat aj v pondelok si beriem dovolenku a v utorok sa uvidi ci je vsetko ok..
Ahoj majus28, nelakaj sa, ja ked som bola pri prvom tehotná tak som špinila a dosť tak asi v 8 tt. a nič sa nestalo, tiež som mala nasadení ascorutin. to vačšinou býva pri prvom tehotnestve, vraj pokial to niejej krv tak je dobre. Teraz som druhý krát tehotná v 16 tt a ani som nespozorovala prvé tri mesiace ako utiekli bez komplikácii. Drž sa a hlavne nestresuj pokial to bolo len špinenie žiadna krv a ešte k tomu to už prešlo tak bud v klide. Užívaj si to a raduj sa tiež sme pri prvom boli na IVF a druhé sa podarilo na prvý šup🙂
Ahojte, ja som v 7tt. a v 6tt.som začala mať tmavo hnedý výtok ☹ a tak som sa išla radšej ukázať k doktorovi, ktorý pri vnútornom sone zistil, že mám hematóm. Tak mi zvýšil dávky Duphastonu. Kamoška to tiež mala, jej dal aj Ascorutin. Chce to viac odpočívať a hlavne nezdvýhať nič ťažké. Do týždňa že by to malo prejsť. Lekár mi povedal, že časť sa vstrebe a časť víde von.
ahojte, volala som teraz pre istotu aj doktorke do CAR, tak ze aj tie hodnoty HCG nie su velmi vysoke, tak mam prist uz v pondelok a skontroluju to znova.. myslela som si stale ze ked sa raz dozviem, ze som tehotna, tak sa budem len vytesovat, ale zatial sa to neda.. :(
@majus28 ja som to mala dva krát spojené s hematómom, ale mám aj nižšie uloženú placentu, tak neviem, či to nemá aj s tým súvis....tiež som brala ascorutin a duphaston...momentálne začínam 16ty týždeň...bojím sa, že sa to bude opakovať, ale nemôžem na to myslieť...hlavne veľa odpočívaj a treba veriť, že všetko bude dobré....je pred nami ešte dlhá cesta ale musíme to zvládnuť 🙂
Ja som mala len trochu hnedy vytok v 9. tyzdni, bolo to vo stvrtok, vravela som si, pockam, v piatok tiez trosku, sla som ku gynekologovi a ten mi po sone povedal, ze plod sa nevyvija, ze nebije srdiecko :( o 3 dni som potratila, nechcem strasit, ale chod radsej k lekarovi, aj ked srdiecko zacina byt vidiet az v 6-7 tyzdni (ci bije).
Ja som tiez mala slaby krvavy vytok, okamzite som isla som lekarke a dala mi Dufaston. Pomohlo to dcera ma teraz 7 rokov 🙂. Pri druhom tehotenstve to bolo podobne, avsak som cakala, pretoze tomu predchadzalo ochorenie a velmi silne antibiotika v case, ked som este nevedela, ze som tehotna... a tak to aj dopadlo. Pri tretom tehotenstve mi dala lekarka hned Dufaston a "Cicuska" ma teraz dva roky. Jedine odporucanie: bez lekarovi, alebo na pohotovost.
joj zienky, ked som mu volala, tak len mi kazal si kupit ascorutin a zvysit davku utrogestanu.. a az v pondelok mam prist.. ak sa cez vikend nic nestane..
Ahojky majus,
ja som tiež začala mat hnedy vytok v 5 tt tak som hned isla na pohotovost pozrel , ci je vsetko ok. nasadil liecbu a beriem este stale som v 9tt. Najprv som mala pocit, ze sa nic nejako nedeje, vytok stale bol az tu na modrom konikovi som sa docitala,ze je super pit aspon 3x denne citronovu vodicku a cuduj sa svete pijem ju doteraz a je vsetko ok🙂)))
Tak drzim palce teraz urcite kludovy rezim, ascorutin a citronovu vodicku🙂)))Drzim palce
spinenie na zac je upne ok
Ahojte kocky, dneska asi pred hodinkou jsem mela na kalhotkach ruzovo-hnedou skvrnku a minimum jsem utrela toaletnym. Dnes mam 5+4. Citim se dobre jen sem tam jemne pichnuti v podbrisku ale to uz citim cca 2- 2,5 tydne. Prepocitala jsem si kalendar a za normalnich dnu a cyklu bych dneska ovulovala. Velmi se bojim zda je vsechno ok. Dnes je nedele a na sono jdu v utery poobede. Mam jit na pohotovost nebo pockat do uterka?
ahoj ja som v 8 tyzdni a tiez som pred par dnami spinila velmi som sa zlakla lebo uz som po 2 potratoch a vzdy to zacalo spinenim ale bola som u doktorky a vyzera to v poriadku lezim uz par dni a uz je to dobre ani nespinim
no tak ja vas baby opustam, v nedelu som skoncila v nemocnic, v utorok spontanny potrat po nom kyret... ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne sa slabo hnedý výtok vyskytol zatiaľ dva krát, vždy som šla na pohotovosť, aby som zistila, čo sa deje...asi by som to nenechávala na samoliečenie...každý deň sa kontrolujem a mám obavy, ono prvý trimester sa telo asi vysporadúva s novým stavom, predsa je to veľká zmena...prajem ti aby všetko bolo v poriadku a gratulujem k požehnanému stavu 🙂