Ahojte podľa ms by som mala byt v 5+0tt.. Mešká mi ms 7 dní. Čítala som tu už asi všetko ale chcem od vás skúsenosti ak ste zažili niečo podobné.. Tie co už dlhšie sa snažíte pochopíte moje obavy. Po vyše roku sa mi podarilo otehotnieť no v júli 2019 moja dg bola anembryola. Samozrejme následne bol kyret. Teraz som zistila ze som tehotná opäť co ma potešilo a verila som ze sa ta dg nezopakuje. No žiaľ mam iný problém. Testovala som od MS každý druhý deň a ciarka silnela. Síce pomaly ale silnela. Včera som začala spinit. Na usg nič ešte nevidel keďže to bolo 4+6tt a pichol mi injekciu a dal duphaston a ascorutin. Spinenie v noci prestalo no ako som ráno prišla do pohybu opäť začalo ale je to slabé nič intenzívne ani veľa. No dnes som urobila len zo zvedavosti test a ciarka je slabá oveľa ako ta pred dvomi dňami. K Dr idem pondelok na krv a kontr.sono... Som na nervy a rada budem za vaše podobne skúsenosti keďže do pondelka veeeelmi ďaleko. Ďakujem
Mne sa to stalo a bolo to zial mimomaternicove. Testovala si s rovnakou znackou?
@misscelaneous ahoj zo začiatku rôzne značky ale už posledné dni idem na jednej cca v rovnakej hodine.. Prikladám foto.. Od vrchu : piatok 7.2., pondelok 10.2. Dnes streda 12.2.
@misscelaneous
Moja skúsenosť skúšali sme bábo po potrate, pár dní po ovulke som urobila testy ktoré mali ducha pomaličky silný deň očakávanej MS som znova robila test čiarka bola viditeľná dosť ale nebola taká ako kontrolná tak som bežala k Dr po lieky pre udržanie. No a chcela som proste mať na pamiatku test kde budú krásne dve čiarky použila som samozrejme rovnaký ako predtým a v tom momente som sa rozplakala lebo test bol omnoho ale že omnoho slabší tak som bežala k Dr samozrejme ešte som nešpinila vôbec. Brali mi krv Dr skontrolovala nevidela nič zvláštne ultrazvuk nerobila keďže ona nemá, na druhý deň som mala volať.Bola som rozklepana, stresovala som, bála som sa od sestričky mi len bolo povedané že hodnota je 7,5 že tehotná som ale je to málo takže mala som prísť potom o 2 dni no v ten deň som začala špiniť kým sa spustila naporiadok krv trvalo štyri dni Takže som potratila v 6 týždni (5+4) zrútil sa mi znova svet. . Mala som potom prísť na kontrolu aj krv zobrať aké je hcg ... Neprestala som veriť že sa to raz podarí samozrejme podarilo so ale so zmenou dr a liečbou . Takže rok 2019 som zažila 2 potraty 2 biochemicke tehotenstva ale leto bolo pre nás úspešne a teraz sa nevieme dočkať kuriatka... Nechcem ti dávať falošnú nádej že bude všetko v poriadku , ale pokiaľ ti test slabne nie je to nič dobré😞
Mne slabla az som potom dostala mrchu. Bolo to biochemicke.
@mariska1989 ďakujem za skúsenosť. No ja som sa už Dr pýtala ci nejaké vyšetrenia netreba keď sa to deje a povedal ze to zariadi príroda kedy sa mi podarí donosit dieťa 😔 už jedno dieťa mam ma sedem rokov otehotnela som ani neviem ako tehu bez problémov a druhe ani za svet nejde 😏 tak sa drž a veľa zdravíčka prajem 😊
@tina2213 Ja som mala veľa otázok hlavne keď som prvýx potratila. Prečo, začo, prečo ja, primár mi povedal že lepšie keď to bábo odíde teraz ako by sa malo narodiť postihnuté. Že príroda vie čo robí . Je lepšie keď to odíde tak to zavčasu , Čím je to viac týždňov tým to viac bolí. Ja som prvýx potratila v 12tt bolo to vytúžené k tomu letné tá bolesť je neopísateľná nedokázala som vtedy ani jesť ale musel som sa pozbierať lebo mám doma 2 deti ktoré má potrebovali... keď tak daj si zistiť či nemáš toxoplazmu... u mňa mohla byť príčina aj to alebo zápal ktorý stará Dr ani nedála zistiť. Mohla som sa vyvarovať druhému potratu. . Toxoplazma už nebola aktívna ale pravdepodobne bola aktívna počas tehotenstva.
@tina2213 takto vyzerali aj moje pri mmt. Nechcem ti brat nadej, samozrejme vzdy je no na druhej sttane faloane nadeje vedia byt horsie. Mam 5rocnu dcerku na prvy sup, bezproblemove tehu. Ked mala rok zacali sme skusat surodenca. Dnes po styroch rokoch, MMT, MA, odobrane oba vajcovody, krvne mutacie, znizena cinnost stitnej zlazy a konecne zacinam bez problemov 12tt. Ak ti nevyjde ani toto tehotenstvo (co velmi dufam ze bude ok) velmi silno ti odporucam navstevu CAR a poriadne vysetrenia.
@misscelaneous ďakujem a co je prosím CAR? To som ešte nepočula..A držím palce 😊
Ja som mala tiež v júni kyret kvôli anembryole a odvtedy som si nespravila ani jeden test. Čo má prísť tak príde a nebudem sa každý mesiac stresovať.Hladať duchov na teste, atď. Keď tehotná budem tak to zistím.
@tina2213 to su testy pepino? Maju strasne malo farbiva.. Ja som si ho skusala a ciarku nevidel nikto okrem mna, kupila som si digi a uz ukazal 1-2.. Skusala si aj ine testy?
@natalindaaaaa ahoj áno skúšala ďalšie 2 druhy ale ešte pred pepino. Chcela som už potom testovať len jedným druhom
@natalindaaaaa foto
Ach baby. Dnes sú zase čiarky silnejšie ako tie včera. Ja to už nechápem. Do pondelka ma aj šľak trafí od nervozity. Išla by som aj na pohotovosť len tak zo zvedavosti ale sa bojím ze by ma tam náhodou chceli nechať 😔
Ahoj, ja som bola podobne.. testy mi vysli pozitivne no dr nic nevidel. Povedal urcite nie tehotna, pichol vyvolavacku.zobrali mi krv ale nie na hcg.. druhy den, som kupila uplne iny test a dve ciarky, to som mala volat na krvne vysledky. Sestricka mi povedala ste chudokrvna musite sa liecit. Skocila som jej do reci..ze ako je to mozne ze som sa zase testovala a ze zase 2ciarky..zostala zarazena, ze aby som prisla ihned rano na krv hcg..lebo budem mimomaternicova.. ja som do rana necakala isla som do nemocnice,kde mi zobrali krv za dve hodiny mi povedali tehotenstvo tam je ale plod nikde.. tak som lezala s podozrenim na mimomat.tehotenstvo a brali mi kazde 2 dni krv a robili ultrazvuk a nakoniec tam male bolo..takze ma pustili domov..teraz som 9 tyzden.. problem bol ze som na to skoro prisla.🙂
U mna to nejako nesedi s menstruaciou, tu som mala v novembri naposledy. Takze este ani presny termin nemam. Ale testy som tiez nemala silne, robila som si aj ten drahsi co ukaze aj tyzdne a ten mi iba 1 ciarku ukazal
Vđaka.. aj ja drzím palce a hlavne to nevzdavaj..moze to byt este dobre
@tina2213 podla foto co si dala sa mi zdanu testy ok, ze silneju v pohode. Ten slabulilinky tozdiel medzi prvym a druhym moze byt aj prijmom tekutin, ze mozno si pila viac alebo tak.
@tina2213 a tusim prvy a deuhy je ina znacka?
@misscelaneous Áno iná. Len potom začal slabnut a od dnes zase silnie. Testujem v rovnaký čas. No nechápem.tu je foto od začiatku až po dnes
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tina2213 Ahoj, hlavne sa udržuj v kľude a mysli pozitívne. Ja ti moc neporadím, ale bola som pred týždňom v podobnej situácii. Tiež koniec 5t a začala som špiniť, bola som aj na pohotovosti no napr. mne nič nedali, len že sa uvidí a ráno už to šlo naplno. Takže ti moc držím palce aby ste vydržali.