Slabne mi čiarka

julka97646
29. feb 2020

Ahojte baby prvý test som si robila pred tromi dňami a posledný je dnes z raného moču dnes ma prísť MS . Prečo mi slabnu tie čiarky? Je to náznak potratu?

julka97646
autor
29. feb 2020
kukulienka83
29. feb 2020

Myslím že to tu nikto si netrúfne odhadnúť... môže ísť o biochemické tehotenstvo... uvidíš či príde ms. Držím palce

monca0021
29. feb 2020

@julka97646 mala som to aj ja keď som bola snažila, bolo to biochemické tehotenstvo ale to nemusí byt tvoj prípad. Keby si testovala až po meškaní menštruácie ani nevies veľa ženám sa stáva že majú biochemické tehu proste sa neuhniezdni tak odíde s menštruáciou. No držím palce aby to nebol tvoj prípad

olivia2001
29. feb 2020

@julka97646 ahoj asi ano, alebo mimomaternicove tehotenstvo😏😏

brita7777
29. feb 2020

mne uz ked ukazalo ciarku, uz som si dalsie testy nerobila, naco..mozno aj mne slabla to uz sa nedozviem, zbytocne nepanikar 🙂 drzim palce

bibg
29. feb 2020

@julka97646 Podľa mňa je to dosť zvláštne mať až takú silnú čiarku a zrazu slabne. Ja by išla na pohotovosť. Ukážeš im testy a možno ti dajú niečo na udržanie. Lebo keď máš taku silnu čiarku to znamená že bábo už uhniezdené podľa mňa je. Držím palce 🙂

evuska135
29. feb 2020

Preto si testy netreba robit skor nez meska ms, lebo moze prist sklamanie, je mozne ze ti ms pride a teda tehu to nebude a vajicko sa neuchyti.

diaalex
29. feb 2020

@julka97646 podľa mňa si skoro začala testovať, mala si začať až keď ti mešká MS, lebo môže prísť sklamanie ☹ keď slabne čiarka, väčšinou je to biochemické a odíde to s MS...

shellynda
29. feb 2020

Ja by som isto hneď išla na pohotovosť. Pozrú ťa a prípadne ti hneď dajú lieky na udržanie. Budeš vedieť na čom si. Držím palce, aby to dobre dopadlo🙏🍀

jaruska_12
29. feb 2020

Mne keď vyšiel test pozitívne viac som nerobila ale zašla za Dr. Ci je všetko v poriadku

bagre
29. feb 2020

treba počkať a uvidís. ako bolo spomínané, môže ísť o biochem. tehotenstvo. na pohotovosti to asi riešiť nebudú, nebudú ešte nič vidieť...

julka97646
autor
29. feb 2020

Baby ďakujem za odpovede . Ja som s toho úplne zmagorena ten ranný test je slabý no manžel mi poobede kúpil ešte jeden test taký istý čo je na foto a je zas silný neni slabá ciarka ale je dosť silnejšia od tej rannej čiarky nechápem tomu

veronika1234512345
29. feb 2020

Súhlasím s @evuska135
Zbytočne sa robia skôr testy a potom je len sklamanie, ale ☝🏼
Keď už chceš testovať každý deň, každý druhý tak testuj vždy z ranného moču, alebo vždy v rovnaký čas s rovnakým príjmom tekutiny.
Na tvojom mieste by som zavolala gynekológovi, keď sa ti menzes nedostaví a on ta objedná a budeš vedieť na com si.
Ale prosím ta už netestuj.

nanka3
29. feb 2020

@julka97646 sila ciarky nie nema vypovednu hodnotu, jedine pri ovulacnom teste, pri tehotenskom sa hodnoti len to, ci tam ciarka je alebo nie je... takze podla mna je to oki, netrap sa

bubo551
29. feb 2020

Je jedno ako silna je čiarka. Hlavne že tam je. To znamená že si tehotná

dollyzv
2. mar 2020

Ja som napr. Mala z ranného moču najslabšie čiarky..najsilnejšie som mala doobeda,keď som aspoň nejakú hodinku nepila ani nebola na wc ale nebol to prvý moc

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre