Slabé čiarky a meškanie MS, som tehotná?

maybe_baby
24. júl 2019

Ahojte baby mám na Vás otázku,robila som si 3 tehotenské testy a každý mi vyšiel tak že mám jednu čiarku úplne červenú a druhu slabunkú ale je ju pekne vidieť. Menštruácia mi mešká 4 dni,mala by som ísť k lekárovi?

pininka1
24. júl 2019

Si tehotná, gratulujem, čiarky málokedy bývajú rovnako viditeľné.

maybe_baby
autor
24. júl 2019

@pininka1 ďakujem,áno to som si aj myslela len na tom 3 bola taká slabulinká že som si myslela že ani nieje.

katyav
24. júl 2019

@maybe_baby Áno, mamatest som mala podobný. Gratulujem a nech všetko dobre dopadne 🍀😉

hettinka
24. júl 2019

@maybe_baby gratulujem.
Ale k lekárovi hneď zajtra utekať nemusíš. Zavolaj mu, že máš pozitívny test a objednaj sa.

diaalex
24. júl 2019

@maybe_baby gratulujem 🙂

ildiko36
25. júl 2019

@maybe_baby gratulujem😎

sims4
25. júl 2019

Supééér teším sa veľmi, gratulujem, neboj keď si urobíš test za týždeň čiarka bude oveľa silnejšia. K lekárovi sa len objednaj, cca za mesiac, aby keď tak už aj srdiečko bolo počuť.

kejty13
25. júl 2019

aj ja som mala slabunku druhu ciarku, a bola som tehotna, k lekarovi som isla v 6tt, uz bilo aj srdiecko

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maybe_baby
autor
25. júl 2019

@sims4 ďakujem ☺️

ivanusko
15. jan 2020

baby ahojte som na tom podobne testy slabsie...ms meska 3dni ale v krvi mi nic nezistili. mozte mi.poradit? dakujem

maybe_baby
autor
23. mar 2020

@ivanusko No podľa testu si tehotná aj ja som mala slabú druhú čiarku a bola som tehotná. No keby si v krvi by to asi ukázalo možno že si tehotná krátko. Skús sa poradiť s doktorkou☺️No myslím si že si. 🙂

nikola1310
3. jún 2020

@maybe_baby Ahojte baby
Moj príbeh je že nemôžem mat dieťa prirodzene lebo mam nepriechodné vajcovody a PCO
Takze pred rokom som podstúpila umelé oplodnenie dnes má moj syn 5 mesiacov
No lenže prvú menštruáciu som dostala po troch mésiacoch od pôrodu potom druhu po 36 dňoch
No lenže dnes mi mešká 12dni
Včera som si robila test vyšiel negatívne no keď som dnes išla vyhodiť smeti na teste bola druha čiarka
Čo si o tom myslite je tu niekto taký s podobným príbehom ?

maybe_baby
autor
3. jún 2020

@nikola1310 Ahoj tak to ti gratulujem k synčekovi 🙂. No myslím si že si tehu ja som mala takto druhú čiarku slabú a čakala som dvojičky 😀. Určite skús ešte jeden test ráno a uvidíš. Držím palce😊

nikola1310
3. jún 2020

@maybe_baby ale je to normálne že keď som si robila test tak bol negatívny a až na druhý deň sa objavila druha čiarka
Aj to bola náhoda že som ho zbadala lebo som išla vyniesť smeti 😀ja budem len rada ak sa to podarí prirodzene
A ak to bude ozaj pozitívne tak začnem veriť na zázraky 🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre