Skúsili ste secret test?

niky599
14. aug 2014

ahoj baby som tehotna 6 tyzdni srdiecko nam bije , mam doma 3 mesacnu dcerku . Mna by zaujimalo ci ste vedeli co ste cakali ,ci ste maly pocit ze to je dievcatko alebo chlapec vase skusenosti , ja ked som cakala dcerku som vedela hned ze je to dievcatko citila som to no teraz necitim nic vobec netusim , ake ste maly priznaky ked ste cakali chlapca a ake ked dievca ci je to rovnake ? skusali ste ten test secreet na urcenie pohlavia ? ja hej mne vyslo dievcatko , dakujem 🙂 za odpovede

siska765
14. aug 2014

ja som citila od zaciatku chlapca,aj mi ho doktor potvrdil,tak snad sa to uz nezmeni 🙂 vyslo mi to aj podla cinskeho kalendara -tej tabulky pocatia,tiez podlla chuti,a tak celkovo som to citila 😉

veronicka1901
14. aug 2014

Ahoj, mne to nikto nechcel verit, ale ja som tiez citila, ze budem mat dievcatko. Nepadali mi vlasy, nezhorsila sa plet, ale napriek tomu ten vnutorny pocit neklamal. Test som neskusala osobne, ale pred tyzdnom si ho robila kamaratka, vysiel jej chlapcek a dnes jej to potvrdilo UZV.

ageisha
14. aug 2014

Ja som cítila od zaciatku ze cakám chlapceka, potom na 3D ultrazvuku sa potvrdilo dievcatko. 😀 😀 😀 😀 😀
A mám dcérku. Mozno preto som chcela chlapceka, lebo meno sme mali vybraté len pre chlapca, dievcenské mená sa nám moc nepácili. 😉 😉

janina218
14. aug 2014

ja som tiez vedela od zaciatku, ze je to chlapec. nejak samovolne som ho oslovovala ako chlapca. to mi aj doktor potvrdil. ale inak som nemala ziadne "priznaky" 😄

viva13
14. aug 2014

ahoj, prosím kde sa dá nájsť ta tabulka pohlavia dieťata? mám to stiahnuté len to neviem nájsť, dakujem

jana_eyre
14. aug 2014

ja som pri prvom tusila chlapca a narodil sa chlapec.. pri druhom som bola uplne presvedsena o chlapcovi zas a narodilo sa dievca..

bonaqa2013
14. aug 2014

Mám 4 deti. Pri prvom som bola presvedčená že bude dievčatko - bol syn.
pri 2 a 3 som tiež myslela na že syn - narodili sa dievčatá
4 sme si nechali od lekára povedať. aj sa splnilo čo povedal lekár dievčatko.
Pri synovi som mala veľké nevolnosti, veľké bruško.
Pri ostatných tehu žiadne nevolnosti, malinké brušká.
2 a 4 tehotenstvo bolo veľmi veľmi podobné - aj tieto dievčatá sa veľmi podobajú - blond vlasy, kučeravé, dlhé. Slečny sú veľmi ohybné - kotúle stojky.... Sú dosť vysoké.
pri 3 tehu som mala nádherné vlasy - dcéra má dosť mizerné vlasy, riedke, tmavé, rovné ,pomaly rastú. Nerobí ani stojky, ani kotúle.... Ale sa pobije raz dva. Skor je nižšia.

smoulinka13
14. aug 2014

hovori sa ze ak ti nechuti sladke tak to bude dievca 🙂

kamajka
14. aug 2014

Mne tiez pri chlapcoch chutilo sladke,pri dcere nie🙂

gretocka
14. aug 2014

no mne pri syncekovi nechutilo sladke vobec, v rodine si hned domysleli ,ze som tehotna ked som zrazu nechela nic sladke a bol to syn - ja prave poznam uslovie, ze pri chlapcoch nechuti sladke.
No a ked som otehotnela druhy krat, od zaciatku som citila, ze to bude dievcatko a vyslo to 🙂 a to mi teda slake slo dobre na slinu 🙂
Inak som nemala ziadne priznaky ani nevolnosti ani nic ine - ani ma zaha nepalila a syn sa narodil vlasaty teda statocne...

donna11
14. aug 2014

mam chlapca a sladke som ani vidiet nemohla..mala som velke nevolnosti, vacsinou len na suchej strave som bola, az okolo 5-6mes to polavilo..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre