Skúsenosti s Femibion

mirdan
22. mar 2017

Ahojte mate niektora skusenosti s uzivanim femibion...myslite ze pomaha alebo je to len marketing?

katka553
22. mar 2017

@mirdan ja ho užívam od začiatku tehotenstva.. Či naozaj pomáha neviem, ale určite neuškodí a ja mám aspoň lepší pocit, že bábätko dostane všetky potrebné vitamíny a v takom množstve ako potrebuje.. Takže ja som spokojnejšia, keď nejaké vitamíny beriem.

emakiki
22. mar 2017

Je to zbytocnost... A rodia sa z toho velke deti. Daj si radsej kazdy den smoothie, to je hodnejsie...

bobulazelena
22. mar 2017

Su to vitaminy pre tehotne, alebo pre zeny ktorw planuju otehotniet...ako by sa asi dalo skusit ci funguje? Budes dvakrat tehotna a raz ho budes brat a druhykrat nie?
Osobne my sa snazime o dieta a femibion beriem, nakolko velka cast populacie ma geneticky problem zo spracovanim kys.listovej, ktora je nevyhnutna pre spravny vyvoj dietata a ja mam tuto poruchu potvrdenu aj u hematologicky.

bobulazelena
22. mar 2017

@katka553 aj ked u teba podla TP pripada do uvahy asi uz feminion 2-ka

mamaf
22. mar 2017

Mne ho doporučil rodinný gynekológ. Je najlepší zo všetkých tehotenských vitamínov.

zuzula44
22. mar 2017

Ja som brala femibion pred otehotnenim a prve 3 mesiace po otehotneni....vobec som nemala velke dieťa , moja dcerka vazila 2900 a to som este tyzden prenasala 🙂

jakales
22. mar 2017

Ja si myslim ze len marketing, ale aj tak ho beriem 😀 pre lepsi pocit kedza ja sa zrovna ukazkovo nestravujem... A ci velke deti... To coskoro zistim 😀 ale podla sona bola o tyzden vacsia ale chudsia ... I ked velmo tomu neverim

bobulazelena
22. mar 2017

@jakales no neviem ci je to marketing, hovorim ti ze ja mam vyslovene zistene od hematologicky ze moje telo ma problem stiepit kys.listovu.

katka553
22. mar 2017

@bobulazelena áno beriem už femibion 2 od 13tt.. predtým hneď po pozitívnom teste femibion 1.. pred otehotnením som brala len kyselinu listovú.. ale jasné, že v tvojom prípade je femibion lepšia voľba hneď od začiatku. A držím palce, nech sa zadarí čím skôr 🙂 ❤

bobulazelena
22. mar 2017

@katka553 dakujem pekne...ja prajem pekne tehotenstvo a zdrave babatko 🙂

natasha1988
22. mar 2017

Ano treba Femibion uzivat, ze vraj je najlepsi zo vsetkych vitaminov pre tehotne na trhu. Ja uzivam.

katka553
22. mar 2017

@bobulazelena ďakujem krásne 😘

jance333
22. mar 2017

brala som femibion 1 asi 2 tyzdne pred otehotnením (zabudla som brať skôr, nečakala som, že sa tak rýchlo podarí - manžel bral 2 mesiace Folandrol kvôli zlému spermiogramu) a potom asi prvé 4 mesiace tehotenstva, hlavne kvôli kyseline listovej a preto, že mi bývalo dosť zle a stravu som preto mala mizernú, máločo som do seba dostala. teraz mám stravu o poznanie pestrejšiu - ovocie, zelenina, strukoviny, mliečne výrobky, sušené ovocie, orechy a pod., takže si myslím, že umelé vitamíny sú zbytočné (výsledky krvi na hematológii som mala výborné). je to na každej, ako sa rozhodne 😉

zenulkaaa
22. mar 2017

Ja som brala asi od nejakého 8tt a nesťazovala som si. Určite to telu nejaké vitaminy dá, no zčasti je to aj marketing. A velke dieta sa mi teda nenarodilo.

mufa1987
29. mar 2017

Zeny ak by niektora chcela tak mam femibion1 celu krabicku ( femibion1) a par este z dalsej krabicky...kupila som si 60ks balenie zle som si to vyratala a uz idem prejst na femibion 2.Predam za 8€,zbytocne mi budu stat...

kitta
7. apr 2017

@mufa1987 ahoj, mas este femibion 1?

mufa1987
7. apr 2017

@kitta
ahoj,ano este mam...

grandzero9
24. apr 2017

baby aky ma vyznam brat taketo vitaminy pred otehotnenim? Celkom nerozumiem co by akoze mali pred samotnym otehotnenim zabezpecit. My sa uz nejaky ten cas o babatko snazime, ale zatial neuspesne a vysledky testov, co nam robili aj mne aj muzovi, tak su v poriadku comu po pravde celkom nerozumiem 😒

bykaterina
24. apr 2017

@grandzero9 beru sa preto aby vajicko bolo kvalitnejsie. a femibion obsahuje latku ktora pomaha na vstrebavanie Kys. listovej. a embryo od 1 dna malo dostatok vitaminov a hlvne kvoli vývoju

grandzero9
24. apr 2017

@bykaterina lenze nie je zbytocne tieto vitaminy brat, ked este nemam ani len potuchy, ci sa nam podari zostat tehu? Ked zena zacne uzivat vitaminy ked sa dozvie, ze je tehotna tak vtedy je uz na to neskoro zacat ich brat alebo ako to mam vnimat? 🙂

bykaterina
24. apr 2017

@grandzero9 ano tak preto sa to berie dopredu, lebo moze sa stat ze si hned 1 mesiac tehu a nie az za rok 😉

gabrielita87
27. apr 2017

my sme sa snažili asi rok.....pred prvým tehu som femibion nebrala, mala som problémy...krvácanie...plod sa prestal v 10.týždni vyvíjať...po operácii sme sa cca 3mesiace o nič nemohli snažiť...ale asi po mesiaci som začala užívať ihneď femibion, prvé plodné dni po 3mesiacoch sme išli naplno do snaženia a hneď sa podarilo...beriem femibion stále, aj lekár mi povedal, že dobre robím, keď ho užívam stále...neviem či je to iba tým, ale verím že z časti určite áno.

melynda
19. máj 2017

@grandzero9 vôbec to nie je zbytočné. Má to svoj význam. Telo aspoň bude pripravené na ten čas, keď sa staneš tehotnou a budúcou mamičkou 🙂 Nie je to v podstate neskoro, ale je to najvyšší čas. V podstate ide o to aby dieťatko dostalo vitamíny už od prvého dňa ako začne v brušku rásť. Preto sa odporúča aj tento doplnok brať aj pred otehotnením aby sa nestalo, že práve na začiatku tehu, keď sú tie vitamíny najdôležitejšie, že ich bábo proste nedostane 😉

grandzero9
31. máj 2017

@bykaterina aha uz zacinam tomu rozumiet. Takze je dobre uz predtym. Nie je teda neskoro ich uzivat az ked vie, ze je zena tehu, ale cim skor tym lepsie uz budem vediet.
@melynda dakujem ti za spravicku, som rada, ze ste mi to dali na pravu mieru. Dam sa teda do uzivania co najskor aby bolo dobre 🙂

bykaterina
31. máj 2017

@grandzero9 áno presne ták Lebo ty keď to zistíš že si tehotná už prebieha vývoj

grandzero9
31. máj 2017

@bykaterina no a asi by bolo velkou skodou, keby miminko nedostalo vsetky tie vitaminy hned od zaciatku. Nemyslela som si, ze ten vyznam bude taky velky. Ktore vitaminy su najdolezitejsie zo zlozenia? Ktore su pre miminko akoze take klucove alebo akoby som to nazvala? 🙂

bobulazelena
31. máj 2017

@grandzero9 v uplnych zaciatkoch je najdolezitejsia kys.listova 🙂

bykaterina
31. máj 2017

@grandzero9 kúp si femibion sú drahšie Ale majú látku v sebe čo zlepšuje vstrebávanie kyseliny listovej. A samozrejme ostatné vitamíny čo potrebuješ sú v tom. Dobrú cenu máš na najlekaren.eu Alebo skús aj inde kuknúť

bobulazelena
31. máj 2017

@bykaterina ono to je uz metabolizovana kys.listova.
Vraj strasne vela zien ma problem metabolizovat kys.listovu ( mne to na hematke zistili) cize obyc.kys.listova by mi bola asi na nic. 🙂

bykaterina
31. máj 2017

@bobulazelena jj presné klasická listovka sa pri mutácií nevstrebe

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre