Ahojte maminky na druhý pokus sa na mi podarilo otehotnieť konečne som v pondelok videla sono 😘 lekárka mi predpísala lieky lebo na pnku mi udala diagnózu 0-20 čo je hroziaci potrat máte niektorá s týmito liekmi skúsenosť myslíte že to už vyjde ☹ ☹
LIEK: duphaston dakujem
Ďakujem za odpoveď 🙂 no ja som hneď prestala aj s fajčením a držím sa rady lekárky len sa bojím či mi zaberie a môžem sa tešiť 🙂
@miabucekova1997 ja som ho brala od 14 tt plus dalsie dvoje tabletky kedze som zacala krvacat a prestalo to. Teraz uz neberiem nic a zatial vsetko v poriadku
@miabucekova1997 Ahoj, aj ja som brala Duphaston + ešte niečo (nespomeniem si teraz).... ale bohužial mi to nepomohlo.... ale verím, že to nebude aj tvoj prípad. Držím palce.
1 dietatko som potratila, pri druhom mi lekar predpisal duphaston preventivne (nekrvacala som) a nepomohlo :( teraz neberiem ninilen kyselinu listovu a snad to uz dotiahneme do konca 🙂
Drzim ti silno palce aby bolo vsetko v poriadku a aby bolo babatko zdrave 🙂
@ludkaj100 ďakujem veľmi pekne 🙂
Ja beriem duphaston a ascorutin od 4.1. 2017,najprv hnede spinenie,potom riadna krv,skoncila som v nemocnici,tabletky brala stale ale hnede tecie stale,vobec liek nezabera,vcera vecer zas krv klasicka cervena sa spustila,ja uz zufala,uz neviem ci sa oplati mi plakat,myslela som ze duphaston to zastavi
Ja som brala duphaston od 9tt kvôli tomu,že som krvácala a hrozil mi potrat, ale mne to nepomohlo krvácala som stále občas viac inokedy len spinenie a nakoniec som potratila. Ale na každú to pôsobí ináč. Ja som mala asi smolu v tom, že som otehotnela napriek tomu že som mala vnútromaternicového teliesko DANU, ktorá bola posunutá pri krčku maternice a to mi tam robilo asi riadnu šarapatu. Držím ti palce aby bolo všetko v poriadku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@miabucekova1997 ja som brala duphaston od 6 tyzdna pre krvacanie a hroziaci potrat, po 3 dnoch zabral. Uzivala som ho az do 15 tyzdna. Mne to pomohlo a robila som vsetko, co lekar odporucil. Drzim palce 🙂