Skúsenosti - Dr. Alena Stašáková, gynekologička Košice

vinejka6
3. sep 2018

Ahojte.
Prosím vás Košičanky, ktoré chodíte alebo ste chodili ku gynekologičke p. Alene Staškovej aké máte skúsenosti? Hlavne čo sa týka odbornosti, práce, no aj čo sa týka prístupu k pacientkam.
Ďakujem za každý príspevok.
🙂

evolet1
23. máj 2019

@vinejka6 Ahoj, hľadala som si na nete recenzie na pani doktorku Staškovú a našla som tento tvoj príspevok. Chcela by som sa opýtať, či si u pani doktorky bola ,,so sebou" alebo s dcérkou. Potrebovala by som info taktiež ohľadom prístupu. Ďakujem, Valika

vinejka6
autor
23. máj 2019

@evolet1 ahoj.
Chodila som k nej aj chodím so sebou. Prevzala pacientky po Dr. Janovskom, takže som si ju nevybrala ja, ale nevadí, lebo som spokojná.😊
Chodila som k nej celé tehotenstvo a nemala som problém. Na všetko, čo som sa spýtala mi odpovedala a hlavne normálne nie nejak povyseneckY alebo arogantne. Všetko vysvetlila, osetrila a vzala ma aj mimo objednania (ale toto asi kvôli tomu, že som bola tehu). Dá sa a nou normálne porozprávať, + ludský prístup.
Ja problém alebo resp. Nejakú vycitku nemám.
🙂

jvasenka
7. aug 2024

@vinejka6 ahoj prosím ešte chodíš k doktorke? pracuje ešte alebo kde momentálne ordinuje? ďakujem

vinejka6
autor
8. aug 2024

@jvasenka ahoj.
Ja už k nej nechodím,ale moja mamina áno.
Ordináciu má na Gemerskej ul. v biznis centre🙂 je tam ešte s jednou doktorkou.

jvasenka
9. aug 2024

@vinejka6 veľmi pekne ti ďakujem za info! pomohla si mi🙂 a nahodou číslo do ordinácie nevieš ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre