Ahojte.
Prosím vás Košičanky, ktoré chodíte alebo ste chodili ku gynekologičke p. Alene Staškovej aké máte skúsenosti? Hlavne čo sa týka odbornosti, práce, no aj čo sa týka prístupu k pacientkam.
Ďakujem za každý príspevok.
🙂
@evolet1 ahoj.
Chodila som k nej aj chodím so sebou. Prevzala pacientky po Dr. Janovskom, takže som si ju nevybrala ja, ale nevadí, lebo som spokojná.😊
Chodila som k nej celé tehotenstvo a nemala som problém. Na všetko, čo som sa spýtala mi odpovedala a hlavne normálne nie nejak povyseneckY alebo arogantne. Všetko vysvetlila, osetrila a vzala ma aj mimo objednania (ale toto asi kvôli tomu, že som bola tehu). Dá sa a nou normálne porozprávať, + ludský prístup.
Ja problém alebo resp. Nejakú vycitku nemám.
🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vinejka6 Ahoj, hľadala som si na nete recenzie na pani doktorku Staškovú a našla som tento tvoj príspevok. Chcela by som sa opýtať, či si u pani doktorky bola ,,so sebou" alebo s dcérkou. Potrebovala by som info taktiež ohľadom prístupu. Ďakujem, Valika