Skúšali ste robiť test v neskoršom týždni tehotenstva?

5esicko
21. jún 2015

Robila som test v 8tt a zdá sa mi, že tá palička je slabšia než bol napr. v 5tt, kedy bola silnejšia než kontrolná..teraz akoby zoslabla...možno je to testom, ale môže sa to stať?Zajtra idem k doktorovi a začínam sa báť, čo ma tam čaká..inak príznaky všetky mám stále, iné problémy ako krvácanie atď nemám, len občas bolesť brucha,ale to po magnéziu prejde....

bosoriak
21. jún 2015

Ahoj, nestresuj sa. Jednak nicomu nepomozes, nic neovplyvnis a najma, zo slabsej palicky sa absolutne nic neda vycitat. Ide o to, ze kazdy vyrobca testu a dokonca aj kazdy test moze mat rozne mnozstvo alebo koncentraciu farbiva v testovacej oblasti. Preto niektore testy ukazuju ruzovo, niektore fialovo, niektore modro, niektore slabsie a niektore silnejsie ciarky.

Netestuj, zbytocne sa len mozes presne takto vyplasit. Test ti ukazal, ze si tehotna, to je jediny vysledok, ktory vie poskytnut. Dalsie informacie sa dozvies u lekara. Nemas absolutne ako zistit, ci sa vsetko deje ako sa ma diat. Treba len verit.

Drzim palce.

lilimoni
21. jún 2015

Skusala 😀 2 tyzdne meskania a test negat, 10tt a stale negat 😀

ivec16
21. jún 2015

Neskor hladina hcg hormonu klesa, takze ciarka moze byt slabsia

seahorse27
21. jún 2015

Zalezi od citlivosti testu. Ja som skusala testovat s rovnakym testom a ciarka silnela, v nejakom 6.tt bola uz dokonca silnejsia ako kontrolna....som ta asi velmi neukludnila :/

pumpkincake
21. jún 2015

Naco si robis test a zbytocne sa stresujes potom ? To je pre to dieta najhorsie. Aj ja som si chcela spravit, ale len preto ze ma ulne fascinovalo ako ta druha ciarka rychlo nabehla..no urobila som si test len ked mi meskala dvakrat a uz som nerobila. Radsej som si kupila za tych 1,5ci kolko stoji jablkovu stavu 😀

ladyblcha
21. jún 2015

az v 11t zacina klesat hcg

ja si myslim, ze to zavisi od testu. suhlasim s @bosoriak.

luciaros
31. júl 2015

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre