Skok do výšky v 11. týždni

viktorvar
30. máj 2021

Ahojte, som v 11. tyzdni tehotenstva. Moje tehotenstvo je vdaka Bohu bezproblemove avsak dnes som potrebovala dosiahnut na jednu vec ktora sa nachadzala na policke, na ktoru som nedotiahla a tak som skocila do vysky...nemohla som ublizit babatku? Samozrejme som si vedoma, ze skoky v tehotenstve su zakazane avsak v tej chvili som si to vobec neuvedomila :(

dskjhfdlkdjhl
30. máj 2021

@viktorvar prosim ta, kolko si do tej vysky skocila? Ja som normalne lyzovala v prvom trimestri a aj som paradne spadla a nic sa nestalo. Ty si si trosku poskocila a bojis sa?

luckalukas_1
30. máj 2021

@dskjhfdlkdjhl no moja kamoska si tak poskocila a v momente ju zaliala krv.. nastadtie to dopadlo dobre, ale aj nemuselo.. to ze ty si lyzovala a spadla, a bolo vsetko dobre je obrovske stastie, ktore ine zeny nemusia mat
autorka - ked nekrvacas a nemas bolesti, je vsetko okej, nestresuj sa 😊 na buduce davat pozor na take veci 🙈😃 vela zdravia prajem

dskjhfdlkdjhl
30. máj 2021

Ja som zabudla, ze v tejto dobe je tehotenstvo vazna nemoc😉

klip0
30. máj 2021

@dskjhfdlkdjhl nieje nemoc ale rastie v zene novy krehky zivot a pad na lyziach niekedy konci velmi zle aj pri netehotnej osobe. Ale to uz kazdy ma ine priority a inak nastavenu mysel.

dskjhfdlkdjhl
30. máj 2021

@klip0 jasne, mne bolo lyzovanie prednejsie ako dieta🙉

mimi2120
30. máj 2021

jA sOm NoRmAlNe LyZoVaLa A nIc Sa NeStAlO. Ani keď si vyberieš hlavu zo zadku sa ti nič nestane.

klip0
30. máj 2021

@dskjhfdlkdjhl to nikde nepisem, ale tak je to riziko. Netreba za kazdu cenu robit vsetko a potom si to vycitat ak sa nieco stane. Lebo to ze ty si mala stastie, neznamena, ze ho maju vsetky zeny. Niektorej aj ked si mysli, ze je uplne okej, uskodia aj otrasy pri behu na zastavku, nieto pad na lyziach

dskjhfdlkdjhl
30. máj 2021

Pre tie menej chapave. Ja nikomu nekazem sa ist v tehotenstve lyzovat. Ale ak si niekto trochu poskoci (lebo tipujem, ze tu neslo ani o pol metra), tak by sa mu naozaj nemalo nic stat. To lyzovanie bolo len prirovnanie.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kkovacovak
30. máj 2021

@dskjhfdlkdjhl veta že tehotenstvo nie je choroba mňa osobne veľmi uráža a dvíha sa mi žlč. Ten kto nezažil nepochopí. Ja osobne som sa v živote nikdy necítila tak zle ako počas tehotenstva a to som mala aj veľmi zlý priebeh korony. Oproti tehotenstvu- malina 😄Je super že si bola natoľko fit že si zvládala lyžovať a ja strašne závidím ale nie každá žena má to šťastie. Hlavne po mnohopočetných potratoch a pokusoch. Vždy sa môže niečo stať a aj nemusí. Osobne si tiež myslím že skok čo opisuje autorka je neškodný ale nie pre každého to môže platiť 🙂 Každý musí uznať za vhodné čo dokáže a poznať svole limity.

c_est_la_vie
30. máj 2021

@dskjhfdlkdjhl je to brutálne individuálne. Mne stačilo zrýchliť krok keď som išla na električku a už som krvácala ( a to som robila do nástupu na materskú, žiaden typ čo sa od potvrdenia tehotenstva dá vypísať a sedí na riti 9 m bez diagnózy).

Takže ty si podľa mňa mala naozaj šťastie, no pre nejakú inú by to mohlo znamenať potrat. Nie som zástanca toho že tehotná má sedieť doma a priberať, ale trochu opatrnosti neuškodí.

ankare
30. máj 2021

Neboj, nič zlé sa nestalo. Držím palce!

luci_ba
31. máj 2021

@viktorvar podla mna sa nič nestalo, ale už to nerob ;)

elizabet173
31. máj 2021

@viktorvar stava sa, ze zena ani v 11 tyzdni este nevie, ze je tehotna. Robi vsetko to, co pred tym, ako otehotnela. Nerob z toho dramu, podla nazvu temy som myslela, ze si skakala fo vysky na telesnej a dala si aspon 130 cm

nancy666
3. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl ja som lyzovala v 7mom mesiaci 🤦🏼‍♀️ S rozopnutymi oteplovakmi a trakmi, lebo všade kde som volala že tehotenské oteplovacky? To sme estw nepočuli 🤷🏼‍♀️

ukulela
3. jún 2021

@kkovacovak nemáš sa prečo urážať. Tehotenstvo samo o sebe choroba nie je. A väčšina žien ho zvláda v pohode. Ty,žiaľ, patria medzi tu malu cast, co nie. Mňa vytrácajú ženy, co odpozitovnehotestu utekajú na pn, lebo v robote stoja, sedia, hýbu prstami....
A zakladatelke, pri návesom čakala niečo ako skoly žrdi so sergejom bubkom. Nie podskocit si na vrchnupilicu 15 cm....

kkovacovak
3. jún 2021

@ukulela tak človek ktorý sa bohužiaľ v tehotenstve cíti naozaj chorý a nič nedokáže robiť nerád počúva o tom ako tehotenstvo nie je také strašné a že zveličuje. Každý to má inak a ja si netrúfam o iných tehotenstvách tvrdiť aké sú. Veľmi rada by som to mala opačne. Ale sú veru aj ľudia ktorí idú na pn aj s nádchou a ako som sa tu na mk stihla dozvedieť aj keď si potrebujú len oddýchnuť. Sama nerozumiem ženám čo po dvoch čiarkach už zisťujú ako sa dostať na pn. Ak nie je zdravotný dôvod alebo reálny problém tak si len škodia 🤷‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre