Ahoojte baby chcem sa Vas spýtať možno pre niekoho blbost ale tak bojim sa no🤷♀️😏 som v 11t a mame maleho yorksira 2,5kg a uz sa viac krat stalo ze skočil my po bruchu skusam sa tomj vyhnúť ale to je moment? 😊Obavam sa zbytocne alebo? 😊Dakujeem 😊😊💓💓
My máme civavu a tiež zo robí... Neboj, tvoje obavy sú zbytočné. Už keby to. Bolo nejaké veľké plemeno tak možno áno... Ale York a čivava to sú také živé plysaky🌼🙂🐕Užívaj sviatky a domácu pohodu. 💜
@miriam7979 tak manžel má zrejme viac kg a predpokladám že sexujete😉dieťa je v brušku chránené, musel by to byť naozaj pád s celou váhou na brucho alebo silný úder, ale bežné slabšie "údery" napr ak máš ročné dieťa a keď h zoberieš na ruky a slabšie kopne - tak to neurobí dieťaťu nič...
nemusíš sa báť...mne sem tam decko pri hraní koplo do brucha alebo spadlo na brucho...
😉 jej nic neboj 🙂 ja mam doma dvojrocneho a 11 mesacnu a prave som v 5 mesiaci a bezne ich oboch prekladam, nosim, mala ma skoro 10 kg a v noci mi zaspava na mojom bruchu a bezne si tam pospi aj dlhsie ;) isto.si v bezpeci 🙂
moja skoncila si
@tereska14 nechapem vas komentar ako??? Prečo by som mala skončiť?
zeny ja som v 6 tyzdni a mne v noci jak sa mala prekladala taku supu dala do brucha ale v hornej casti ako je zaludok myslite ze je vsetko ok? :/
@sharpey V šiestom týždni by to nemal byť problém. Pre pokoj v duši by som ja asi zašla k doktorovi,no ale ten neviem,či by niečo mohol vidieť,je to ešte veľmi na začiatku..ale aspoň by som zavolala,ide víkend,to aby ste zbytočne samu seba nevystresovali 🙂 Ja som bola tuším v 20.tom týždni,práve som začala cítiť pohyby,keď sme išli autom v meste,ja som mala pás a museli sme kvôli jednej zmatkujucej žene v aute prudko zabrzdiť..hneď sme utekali na pohotovosť,zostala som aj na pozorovaní tri dni,malému sa vďakabohu nič nestalo. Vtedy ma upokojovali lekári,že to bábätko je tam chránené,okrem iného (svaly,kosti)je tam plodová voda,ktorá je kvapalina a nedá sa stlačiť..ale ja som už bola vo vyššom štádiu.Chapem obavy,tiež som bola veľmi v strese,preto to píšem na upokojenie..mnoho žien ani netusi v 6 tt že sú tehotné,preto ich napr.ani nenapadne byť opatrnejsie. A teraz čítam,že to bolo dokonca v tej hornej časti,nie dole.. Hovorím,pre pokoj v duši by som asi aspoň zavolala dokimu iné to je,ak vás upokoji lekár ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Obavas sa zbytočne....uzivaj si tehotenstvo ...😉😊