Silné pichanie pár dní po styku

katinara
26. júl 2013

Ahojte vsetci,chcela by som sa spytat ci mate niekto skusenost so silnym pichanim v podbrusku uplne na zaciatku tehu. Mna pichalo az tak chvilami, ze som musela ostat chvilu v jednej polohe zaseknuta. Po jednom dni to preslo, ale este to trvalo asi dva ci tri dni, ale miernejsie a bolest nebola ostra, ale tupsia. Vtedy som nevedela, ze som tehotna, bolo to zhruba desat dni od styku. Potom som uz len dostala hnede vytoky namiesto ms a nasledne potvrdenie tehotenstva. Nemate niekto podovbnu skusenost s tym pichanim v podbrusku v tak skorom obdobi? Co to mohlo byt?

iwesska
26. júl 2013

To bolo uhniezdovanie, ked si tehotna...

dari226
26. júl 2013

hej aj ja som to mala pri oboch ja som isla do nemocnice a mysleli si ze cysta aj ked som mala poz.teh test a podla krvy mi to potvrdili ale nebolo nic vidno a ze vraj mozno z tej bolesti ci to neni mimomaternicove a po 2 dnoch na ultrazvuku bolo vidno konecne.
bola si uz u lekara ?

katinara
autor
26. júl 2013

myslite? ja som uz skusala hladat na nete, aj tu na fore, ale vraj uhniezdenie necitit podla nazorov inych... tak neviem... bola som u lekara, vsetko je v poriadku, som pomaly 9tt... len ma zaujimal povod tej bolesti vtedy ked sa teda pise, vravi, ze uhniezdenie necitit. Bolo to ozaj 10, max 14 dni po styku.

iwesska
26. júl 2013

@katinara Neviem na akych forach si citala, ale tam kde som citala ja bolo praveze spomenute pichanie, tlaky v maternici, pripadne jemne spinenie...ale vsak teraz je to uz aj tak jedno, ked je vsetko ok, nie? 😉

renina15
26. júl 2013

Ahojte vsetci! Pichanie pri uhniezdovani? To by aj mna zaujimalo,tiez som mala pichanie v podbrusku dost silne,ostra bolest asi jeden den a dalej ma to pobolievalo,aj ked nie uz az tak hrozne. A tiez to bolo tak dva tyzdne po sexe plus minus nieco a potom som uz ms nedostala,len spinenie a testy potom vysli pozitivne.Uhniezdenie ma taketo priznaky,ze picha v podbrusku? Neviem,len sa pytam. Pamatam sa,ze ked ma to tak hrozne pichlo uz asi stvrtykrat tak som sa uz musela samej v duchu opytat-co mi to je? Prave preto by ma to zaujimalo tiez,ci je to uhniezdenie takto citit.

renina15
26. júl 2013

@iwesska a tak skoro po?

renina15
26. júl 2013

@dari226 teda pardon, to bolo tebe, ze tiez tak skoro po sytku ako pise Katinara? Pretoze tiez som to pichanie mala asi tak po sexe cca 12dni. A bola som uz tehotna,len som nevedela.

iwesska
26. júl 2013

@renina15 Hej, hej, presne tak, okolo cca 10-14 dna po oplodneni sa vajicko uhniezduje, niekto ani nevie, niekoho to moze boliet, pichat, moze zakrvacat...ja som tiez pri malom nic necitila, ale viem, ze kamosky vedeli kedy k tomu prislo. Neviem od coho to zavisi.

renina15
26. júl 2013

No aj ja som tu nasla napr. taketo nazory, ze uhniezdenie sa nemoze citit, alebo, ze uhniezdenie sa citilo az v 6tt a tu spominame 10-14dni, tak nechapem..https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/citili-ste-uhniezdenie-vajicka/

renina15
26. júl 2013

@iwesska No aj ja som tu nasla napr. taketo nazory, ze uhniezdenie sa nemoze citit, alebo, ze uhniezdenie sa citilo az v 6tt a tu spominame 10-14dni, tak nechapem..https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/citili-ste-uhniezdenie-vajicka/

katinara
autor
26. júl 2013

@renina15 hej, presne toto som aj ja citala 🙂

mirusska
26. júl 2013

ahojte, čakám druhé bábo a presne toto pichanie som mala pri oboch, následne špinenie, takže si myslím, že to bolo uhniezdenie..

katinara
autor
26. júl 2013

@mirusska ale kedy? tak skoro ako sa tu spomina?

mirusska
26. júl 2013

ano tak skoro, presne som vedela, ze so zase tehotna...a doteraz ma sem, tam pichne v bruchu dole...

dari226
27. júl 2013

@renina15 ano pri oboch som to citila obe deti boli planove a pocas najplodnejsich dni takze presne viem kedy a co a aj tie pichania som mala v tie dni az to bolelo na revanie,ja som uplne vsetko citila sa mi zdalo ani som si pri druhom nemusela robit test a vedela som ze som tehotna

http://www.ivf.at/kinderwunsch/MenschlicheFortp...

tuto je ten fialovy obrazok pre tie co sa nevyznaju co sa deje 😅

renag
29. júl 2013

Ja mam tiež také bolesti, som v 9tt lekárka povedala, že je to normálne pretože sa maternica spamätáva, že v nej niečo začína rásť.tiež som sa bála , niekedy sa nemôžem ani pohnúť, ale ževraj to musím vydržať 🙂 podla môjho názoru to uhniezdenie nieje, však ono tam už uhniezdené je.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre