Ahojte,
Včera som prežila hrozný zážitok. Z ničoho nič som začala silno krvácať, na wc som sedela 20min a tiekla krv so zrazeninami. Bola som si istá že som potratila. Bežala som na pohotovosť pre verdikt. A neviem akým zázrakom po tomto krvácaní maličké bolo stále tam a bilo mu srdiecko. Lekárka mi v podstate nič k tomu nepovedala, nevedela čo to mohlo spôsobiť. Užívam od 6tt Duphaston 2xza deň. Dostala som len injekciu na zastavenie krvácania a mám ísť normálne na poradňu. A asi budem ešte krvácať, ale pokial to nebude extrémne bolestivé nemám chodiť len čakať. 😞 zažili ste niekto take silne krvácania a dopadlo to dobre ? Už som po jednom potrate MÁ, mám strach.
@leamax úžasne, že Vám to skvele dopadlo až neuveriteľne po tom čo píšeš asi to boli skutočný bojovníci 🥰
Aj u mna to bolo bez bolesti len som sa postavila a z ničoho nič ..bolo to hrozné a ja som bola presvedcena že je koniec. Keď mi povedala, že stále bije srdiecko neverila som vlastným ušiam. Ale som zmätená z toho že po takom krvácaní v podstate nič len má poslali dom. Ako keby to bolo bežne. Maličký od zaciatku evidentne bojuje mali sme už na zaciatku komplikácie, a po tomto som presvedcena že sa asi nechce vzdať. 🥰Ale keď už žena raz zažije asi potrat ten strach je neskutočný, že to zase zle dopadne. Už mám doma dve deti boli to bezproblémové teho. Ale tieto posledné dve tehotenstva sú pre mna skutočne emočne náročné.
Ale dúfam že deti dobre dopadne ako Vám, úžasne že tá nakoniec odmenili dvomi detičkami naraz 😊
Ja som sa takto lucila s tehotenstvom v 11tt.. Presne ako vravis. Ja som sadla na wc a clup krvava hruda... Leteli sme na pohotovost a ta nasa fazulka mala nad sebou hematom vacsi nez ona v tom case... Teraz ma 14m a lieta, santi, sikovna je 🙂 skus co najviac oddychovat a mysliet pozitivne. Ja viem, lahko sa to hovori... Silno drzim palce ench je vsetko ok 🍀♥️
PS: ja som cca do 17tt ci 20tt spinila takze realne som sa zacala na babo tesit az v polke tehu. Dovtedy som sa len riadne bala... Duphaston sim brala tiez tak dako do 21tt...
Ja som masivne krvacala v 14tt maly sa sice narodil predcasne (33tt) ale je zdravy a sikovny chlapcek 😊
@anniii Prosim Vas, ak si este pamatate popri tom krvacani ste mali aj ine "priznaky" ....ja som momentalne v 10.tom tyzdni .....krvacam, ale bez bolesti no prestalo mi byt zle a vytratila sa bolest prsnikov 😪
@stefania100 Len som krvácala, nemala som žiadne bolesti ani kŕče. V oboch tehotenstvách som mala iba mierne príznaky, nebývalo mi zle, nevracala som. Tiež som vtedy mala pocit, že ma prestali bolieť prsia, ale doktorka v nemocnici mi povedala, že to nič neznamená.
@anniii Dakujem krasne za rychlu odpoved....zajtra bezim k lekarke....prajem vela zdravicka celej rodinke 😘
@stefania100 ja som tiež nemala žiadne iné príznaky, iba som sa šialene rozkrvácala /trvalo to 10 dni/, celé som to preležala v nemocnici...
neviem ale či by som otalala do rana, radšej by som šla na pohotovosť hneď- pichnú Vám niečo na zastavenie krvácania. Držím prsty 🙏🏻
@domikl ahoj! Posledné tehu som od začiatku pravidelne krvácala až do konca 5m. Lekáry nevedeli prečo,no bola to hrôza,aj som sa bála ísť na wc. Bola som 2x v nemocnici,na začiatku tehu v 15tom týždni a taktiež v 31tehu čo mi hrozil predčasný pôrod. Nakoniec sa malá narodila v 40t. Chápem tvoj veľký strach. Tiež som potratila. Po potrate sa mi narodili ešte ďalšie 3 deti. V nemocnici som stretla úžasnú osobu,žena ktorá ležala od začiatku tehotenstva do konca 36t. čakala dvojičky a tiež stále krvácala.... vôbec ani raz nepripustila,že by sa im niečo stalo. Bola a je silná osoba -detičky sa narodili zdravučké a už majú rok 🙂 Ľahko sa píše treba myslieť pozitívne a zahnať strach... sama som zo strachom prežívala každé tehu.... Mooooc držím palce až všetko dobre dopadne!!!
@stefania100 snáď Vám všetko dobre dopadlo a zastavilo sa krvácanie
@stefania100 Tak to mi je ozaj úprimne ľúto 😭
U nás dobre, dcérka má o pár dni už 15 mesiacov... teraz Vás žiadne slova neutešia, preto Vám posielam iba veľa energie a prajem veľa sil a pozitívnych myšlienok do dalších dni...
držte sa 🌸
@stefania100 aj mna to veľmi mrzi. Tieto veci sú ozaj niekedy medzi nebom a zemou.. 😞 je to ťažké obdobie, prešla som si tým. Ale človek sa zmieri. Asi to tak malo byt. Veľa sil prajem a držím palce. ❤️
@stefania100 velmi mi je to luto😢viem,cim si prechadzas.teraz ta zidne slova neutesia.poplac si,nebojuj s tym.chvilku to potrva,ale prejde to.nezabudnes nikdy,ale preboli to.hlavne si nic nevycitaj,proste to tak malo byt.nespravila si nic zle.sama si to nemala ako ovplyvnit.verim,ze dalsi krat to uz vyjde.drz sa
@domikl
Ahoj, zaujimalo by ma ako to dopadlo. Ja som na tím úplne rovnako. 8 tt a vedra krvi, ale na sone ❤️ Bilo. Mám čakať mesiac doma na posteli na poradňu 🙈
@marienkagu ahoj, už asi vieš ako to pokračovalo.u nás to bol maly-veľký zázrak. Doma mame 8mesacnu princeznú. Dúfam, že sa tešíš doma rovnako. Držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@domikl ja ano. az do 18tt. lezala som v nemocnici, strasne som krvacala, obcas som sa bala aj postavit. od 5tt do toho 18tt som cely cas krvacala silno. zakrvacala som, pichli mi injekciu, infuzku, potom som 2 dni spinila a ked uz sa zdalo, ze je dobre, zas som zakrvacala. raz sa mi dokonca stalo (v nemocnici), ze som sa zobudila na to, ze citim krv. postavila som sa, ze idem na wc a normalne zo mna na zem vysplechol snad liter krvi, hrozne to bolo. potom som im v sprche este aj odpadla. zakazdym zo mna vysla nejaka zrazenina, sestricky si zakazdym suskali, ze som potratila, jedna dokonca raz za mnou prisla a rozpravala mi o kyrete bez narkozy...vypoklonkovala som ju z izby, ze ziadny kyret nebude a hotovo! po 5 tyzdnoch ma prepustili, aj ked som este spinila, s tym, ze nevedia, preco krvacam. neskor mi moj gyn.povedal, ze sa mi tak rychlo tvorili hematomy.
po kazdom tom zakrvacani mi urobili sono a drobci sa vzdy tvarili, ze pohoda-jahoda, ich sa nejake krvacanie netyka. poctivo som lezala aj doma cely cas, mala som za sebou uz 4 potraty, ale verila som, ze toto tehotenstvo zvladneme a ja porodim nase vytuzene babatka 🙂 verila som im, rozpravala som sa s nimi a teraz nam doma spia nase 5-rocne pokladiky❤❤
viem presne, ako ti je. mysli pozitivne, aj ked je to iste tazke, ver tomu drobcekovi, rozpravaj mu ako ho lubis, tesis sa na neho...spolu to zvladnete! drz sa!