Sex na začiatku tehotenstva

17. apr 2021

Ahojte baby... som tehotná a v 4.tyzdni podľa prvého dňa poslednej MS.
Mali sme s priateľom sex, len sa bojím či sa nič zlé nestalo ☹️

diaalex
17. apr 2021

Väčšinou sa nič nedeje 🤗 ale keď zakrvácaš tak by ste nemali

deti95060810
17. apr 2021

prečo by sa malo niečo stať.... treba si preštudovať biológiu

autor
17. apr 2021

@deti95060810 na koníkovi je milión úplne hlúpych, nelogických otázok...
Nás na biológii neučili o sexe v tehotenstve... ak vás áno tak potom vieš... ďakujem za odpoveď 😊

katkamatka7
17. apr 2021

Kedysi sa sex v tehu neodporúčal a považoval sa za škodlivý, ale túto etapu už veda preklenula. S mužom sme si dovolili všetko, čo sme robili aj pred tehotenstvom. Keď sa tak zahľadím na to stvorenie, čo mi rástlo pod srdcom, ako sa smeje pri hojdaní, tak sa mu to snáď páčilo aj počas pobytu v plodovej vode.

deti95060810
17. apr 2021

tvoja otázka patrí tiež medzi tie nelogické... čo myslíš že si budúce bábo bude podávať ruky s penisom tvojho manžela?
študovať a vzdelávať by sa mal človek celá život, takže kľudne aj teraz na nete nájdeš články k tvojmu problému...

katkamatka7
17. apr 2021

@deti95060810 😀 my sme vraveli, že ide ho kuknúť aspoň jedným očkom 😀

cookie29
17. apr 2021

Kedysi ženy ešte ani nevedeli že sú tehu 😉

hennyinnsbruck
17. apr 2021

My sme mali sex pravidelne od // na teste až do konca... Ak neni sex od lekara zakázaný z nejakého dôvodu - tak kľudne si užívajte.... 👍

petamich
17. apr 2021

zeny, ktore sa nesnazia o dieta ani nevedia, ze su tehotne v takomto tyzdni a uzivaju si sex s partnerom uplne bezne 🙂 maximalne mozete byt jemnejsi a kusok si po sexe sleduj vytok, ak by si nahodou spinila, tak sa radsej zdrzte do kontroly u lekara a ak ten bude mat dovod, povie ti, ze radsej nie ak nebude, mozete si uzivat viac menej ako doteraz (teda ak zrovna nepraktizujete nejake divoke orgie :D to by som asi ozelela) a drzim paste!

pluska95
17. apr 2021

Ahojky neboj sa to je v pohode pokiaľ nemas problémy nejake ja som mala sex s manželom ešte paru dni pred pôrodom zvláštny pocit ale stalo to zato 🍼😍😍

pininka1
17. apr 2021

Vacsina zien ani nemusi vediet ze je tehotna. My sme sa milovali cele tehu lebo som nemala ziadne problemy a chut bola.

sisabe
17. apr 2021
tianna
19. apr 2021

@deti95060810 nuž niektoré ženy také šťastie nemajú a nemôžu mať sex celé tehotenstvo. Stáva sa že žena spini či krváca po sexe a vtedy ho mať nesmie, respektíve celkovo nesmie prísť k orgazmu. Teda takéto poznámky sú nemiestne 😉 sama som si tým prešla.. Sex sme mali len raz pri prvom tehotenstve a to som potratila.. Všetky 3 deti celibát od 2 čiarok až po koniec šestonedelia.

kkovacovak
30. apr 2021

Ja s tým mám zlú skúsenosť. Po sexe mi praskol hematom a lialo sa zo mňa veľa krvi. Hneď som bežala na pohotovosť a bolo našťastie všetko v poriadku. Dokotka mi povedala že sa môže stať že krv zo sebou zoberie všetko čo je v maternici vrátane plodu ale mne sa to v tomto prípade nestalo. Je to 50:50. Netušila som že tam nejaký hematom mám keďže som predtým nekrvacala a nemala som ani iné komplikácie. Potom mi narástol druhý a z neho som špinila takže sex je u mňa vylúčený. Ale môžem byť jedna z milióna komu sa toto stalo takže by som to skúsila na tvojom mieste jemnejšie a sledovala či sa nič nedeje.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre