Sex a tehotenstvo

26. júl 2022

Zdravím vás som tehotná gynekológ je ešte na dovolenke tak musím čakať Kim sa vráti len mám na vás takú trošku možno trápnu otázku keď som tehotná a budem mať sex s manželom a sa do mňa urobi vždy nemôžem mať dvojičky ? 😅 Nemôže sa nič stať keď sa bude do mňa robiť nemôže mi urobiť 2 alebo 3 deti 😅však ? Prosím vás nesmejte sa mi 🤦🏻

miankass
26. júl 2022

Nie nemozte mat ale spermie vyvolavaju porod cize pozor

vifoncitta
26. júl 2022

Preboha...ty si radšej deti ani nerob 🙈

veronikaszabova
26. júl 2022

Ty kokos, posledne dni sa niekto strasne snazi byt "vtipny" s otazkami... Otras.
Autorka, ano. S kazdym sexom sa ti zrodi dalsie dieta v bruchu. VED POUZIVAJ ROZUM PREBOHA!!!!!!!

karhu
26. júl 2022

teoreticky mozes

beata_k
26. júl 2022

Co ti sibe? Nesexuj. Budes mat 50 deti 😱

kabba
26. júl 2022

Tiez som citala raz clanok, kde sa narodili dvojicky a jedno bolo od druheho mladsie o 1 ci 2 mesiace. Ze druhe sa pocalo uz pocas tehotenstva. Ale to je taka rarita, ze skor do teba udrie blesk 3x za sebou akoze sa ti narodia taketo dvojicky :D

domka222
26. júl 2022

Prepáč, na tomto sa nedá nesmiať. Opýtaj sa na to gynekológa, uvidíš, čo ti povie a ako sa bude tváriť.

andrea_82
26. júl 2022

áno, teoreticky je na začiatku veľmi maličká šanca, že sa to môže stať. Presne ako píše
@kabba, boli popísané prípady, že žena ešte mala na začiatku ovuláciu a narodili sa dvojičky buď o mesiac mladšie alebo od dvoch rôznych otcov. Ale tá šanca je naozaj minimálna a vo vyššom štádiu už vôbec nie.

vierkainka
26. júl 2022

Fuuha tak na tomto je ťažké sa nezasmiat... och.....🤦

pukina
26. júl 2022

Sa jej tu smejete, ale ja realne poznam babu, ktorej sa takto podarilo s muzom splodit dve deti a bol medzi nimi 2 tyzdne rozdiel 😂 stavaju sa aj take abnormality

7lenka11
26. júl 2022

@miankass môžu vyvolať, ale až na konci tehotenstva... pokiaľ nejde o rizikové tehotenstvo, sex je bezpečný..

jaskolka
26. júl 2022

Teoreticky to je možné, ale sú to tak zriedkavé prípady, že by som to vôbec neriešila.vols sa to superfetacia, ale skutočne k nej dochádza veľmi zriedka

adka176
26. júl 2022

Koksooo ....fuuuha.....a potom ich porodíš s odstupom týždeň, dva týždne a mesiac....pozor na to alebo dobre naplánovať, ebo mať deti hneď po týždni to je na nervy....

martul
26. júl 2022
miankass
26. júl 2022

@7lenka11 Ano Lenka ja viem, len tam nepise ci je na zaciatku alebo na konci tak preto 🥰

sszuzu8
26. júl 2022

Skus sa riadiť tymto obrázkom 😂dá sa to od-trtkat 😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre