Zdravím vás som tehotná gynekológ je ešte na dovolenke tak musím čakať Kim sa vráti len mám na vás takú trošku možno trápnu otázku keď som tehotná a budem mať sex s manželom a sa do mňa urobi vždy nemôžem mať dvojičky ? 😅 Nemôže sa nič stať keď sa bude do mňa robiť nemôže mi urobiť 2 alebo 3 deti 😅však ? Prosím vás nesmejte sa mi 🤦🏻
Preboha...ty si radšej deti ani nerob 🙈
Ty kokos, posledne dni sa niekto strasne snazi byt "vtipny" s otazkami... Otras.
Autorka, ano. S kazdym sexom sa ti zrodi dalsie dieta v bruchu. VED POUZIVAJ ROZUM PREBOHA!!!!!!!
teoreticky mozes
Co ti sibe? Nesexuj. Budes mat 50 deti 😱
Tiez som citala raz clanok, kde sa narodili dvojicky a jedno bolo od druheho mladsie o 1 ci 2 mesiace. Ze druhe sa pocalo uz pocas tehotenstva. Ale to je taka rarita, ze skor do teba udrie blesk 3x za sebou akoze sa ti narodia taketo dvojicky :D
Prepáč, na tomto sa nedá nesmiať. Opýtaj sa na to gynekológa, uvidíš, čo ti povie a ako sa bude tváriť.
áno, teoreticky je na začiatku veľmi maličká šanca, že sa to môže stať. Presne ako píše
@kabba, boli popísané prípady, že žena ešte mala na začiatku ovuláciu a narodili sa dvojičky buď o mesiac mladšie alebo od dvoch rôznych otcov. Ale tá šanca je naozaj minimálna a vo vyššom štádiu už vôbec nie.
Fuuha tak na tomto je ťažké sa nezasmiat... och.....🤦
Sa jej tu smejete, ale ja realne poznam babu, ktorej sa takto podarilo s muzom splodit dve deti a bol medzi nimi 2 tyzdne rozdiel 😂 stavaju sa aj take abnormality
Teoreticky to je možné, ale sú to tak zriedkavé prípady, že by som to vôbec neriešila.vols sa to superfetacia, ale skutočne k nej dochádza veľmi zriedka
Koksooo ....fuuuha.....a potom ich porodíš s odstupom týždeň, dva týždne a mesiac....pozor na to alebo dobre naplánovať, ebo mať deti hneď po týždni to je na nervy....
@veronikaszabova aký?!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie nemozte mat ale spermie vyvolavaju porod cize pozor