Sex a orgazmus počas tehotenstva

barbora0502
14. apr 2019

Ahojte baby konečne po 5tich rokoch sa nam podarilo a čakame bábätko.Som na začiatku 7tt a zatial je všetko v poriadku.No neviem ako to je so sexom a orgazmom počas tehotenstva a hlavne na začiatku tehotenstva.Včera sme mali s manželom sex no davali sme pozor urobil sa mimo mna a ja som sa urobila tiez.No potom ma zacali prenasledovat vycitky a strach ci je stale vsetko v poriadku a ci som babätku neuškodila.Mate prosim vas skusenosti?? Dakujem 😊

zuju2
14. apr 2019

@barbora0502 Mne doktor hovoril počas tehotenstva nemať sex do troch mesiacov,tak sme to dodržiavali.

mmoni89
14. apr 2019

Pokial niesu v tehotenstve problemy tak sex kludne ako mate chut

lucka12399
14. apr 2019

@barbora0502 sex v tehotenstve je zevraj fajn 🙂 pytala som sa svojho doktora a dokonca orgazmus je este + v tehu

tenerifka
14. apr 2019

no ja neviem, ja som toto neriesila, pocas tehotenstva som zila normalny zivot aj co sa sexu tyka, a nikomu som tym neuskodila, ale tak zase ja som nemala problemy, otehotnela som 3-krat na prvy sup( z toho jedenkrat nechcene), a nebol vtedy internet, tak ma to ani nenapadlo riesit

petra2019
14. apr 2019

Ja som tiež v prvom trimestri a sex mávame podľa chuti... Niekedy sa urobím niekedy nie a nemávam problémy... Len akurát občas také pichanie v podbrušku po orgazme... Ale to po chvíľke prejde a zase je všetko fajn...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mia_von_prag
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanik_67
16. apr 2019

podla mna toto nemusis riesit a kludne mozte pokial nebude zavadziat brusinko 🙂

sasesoe
16. apr 2019

@barbora0502 toto je otazka na tvojho gynekologa, nie tu ;) vo vseobecnosti by to nemal byt problem, mozno obmedzit tesne pred porodom (cca 6tyzdnov), je to jedna z metod pri prenasani ako spustit porod, cize ked uz prenasas, potom kludne zase - mne nepomohlo, ani toto, ani dojcenie starsej.
Este som volakde citala taky nazor, ze najhorsi pre organizmus zeny je orgazmus bez spermii, ze by prave mali byt pritomne vtedy, tusim sa to opieralo i nejake hormony. Ale zdroj ti uz nepoviem. Tak mozes aj toto odkonzultovat s lekarom

wikiwiki
17. apr 2019

Tak prvé mesiace by sex nemal byť ale pokiaľ nemáte žiadne problémy, tak treba dúfať, že sa nič nestalo..

patrikaa2
29. apr 2019

@barbora0502 som 15 tt a v prvom trimestri sme nemali sex . Som opatrná tak preistotu . Predsa sa naše tela menia atd

barmankaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bojka22
7. aug 2019

@zuju2 a používali ste kondóm? Nam tiež povedal ze radšej nie do nejakého 12tt. Ale potom môžeme s ochranou alebo môže on vyvrcholit aj do mňa?

zuju2
7. aug 2019

@bojka22 nie nepoužívali.

lauriik
7. aug 2019

My sme normalne sexovali cele tehu a nic sa nestalo, mam zdrave dieta. To, ze by sa nemalo pocujem teraz prvy kraty. Ak ti vyslovene dr nezakazl tak nevidim v tom problem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre