Ahojte dievcata. Som prave na konci 4 tyzdna. Zatial som nemala vacsie komplikacie ale dnes som bola u lekara a ( sorry teraz vela informacii) ako som sa postavila z WC po vymoceni tak ma straasne seklo v krizoch( davala som mu moc). Lekar moc o to obavy nemal,hovori ze treba ist na prechadzku. Ale co ked ja som ledva chodila a stale sa nemozem poriadne vystriet. Zopar krat som jogu cvicila co trochu pomohlo, potom som si davala teply uterak na krize a paralen. Ma este niekto nejaky iny napad. Zajtra idem do prace ktora sice nie je manualna ale musim dost vstavat.
Suche teplo na krize a lezat na chrbte s podlozenymi kolenami. Ak je bolest neznesitelna tak max paralen...
@veronice ja viem. robim inak pomaha slabsia joga.. Kazdym cvicenim sa to zlepsuje...
Takze keby sa to este niektorej stalo. Mne velmi pomohol teply uterak prikladat a byt v teple. jogu som cvicila asi 4 krat. Dnes som sa zobudila uz to bolo o 100% lepsie. A paracetamol tiez pomaha. Hlavne ked uz ta bolest nie je taka akutna🙂 Hlavne byt v klude v ten den co sa to stane.. Odpocivat a nepremahat sa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@meredith83 dobrý deň. Moja mamina mala raz seknute v krížoch a jej najviac pomohlo obyčajné masírovanie. Žiadne masticky nic.A samozrejme ležať na chrbte.