Seknutie v krížoch na konci 4. týždňa

meredith83
26. okt 2018

Ahojte dievcata. Som prave na konci 4 tyzdna. Zatial som nemala vacsie komplikacie ale dnes som bola u lekara a ( sorry teraz vela informacii) ako som sa postavila z WC po vymoceni tak ma straasne seklo v krizoch( davala som mu moc). Lekar moc o to obavy nemal,hovori ze treba ist na prechadzku. Ale co ked ja som ledva chodila a stale sa nemozem poriadne vystriet. Zopar krat som jogu cvicila co trochu pomohlo, potom som si davala teply uterak na krize a paralen. Ma este niekto nejaky iny napad. Zajtra idem do prace ktora sice nie je manualna ale musim dost vstavat.

sofia1703
26. okt 2018

@meredith83 dobrý deň. Moja mamina mala raz seknute v krížoch a jej najviac pomohlo obyčajné masírovanie. Žiadne masticky nic.A samozrejme ležať na chrbte.

veronice
26. okt 2018

Suche teplo na krize a lezat na chrbte s podlozenymi kolenami. Ak je bolest neznesitelna tak max paralen...

meredith83
autor
26. okt 2018

@veronice ja viem. robim inak pomaha slabsia joga.. Kazdym cvicenim sa to zlepsuje...

meredith83
autor
27. okt 2018

Takze keby sa to este niektorej stalo. Mne velmi pomohol teply uterak prikladat a byt v teple. jogu som cvicila asi 4 krat. Dnes som sa zobudila uz to bolo o 100% lepsie. A paracetamol tiez pomaha. Hlavne ked uz ta bolest nie je taka akutna🙂 Hlavne byt v klude v ten den co sa to stane.. Odpocivat a nepremahat sa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre