Rozdielny výpočet týždňa tehotenstva.

radka3011
9. mar 2020

Dobrý deň ja by som chcela opýtať podľa mojej poslednej menštruácie som bola minuli týždeň v 6t a a 6dni bola som na ultrazvuku a tam mi pani doktorka povedala že som podľa jej výpočtu v 7t na Sone videla len plodovu vodu a prázdny gestá ny vacok a ze mam prísť o 10 až 14 dní na kontrolné sono že mám zatiaľ užívať kyselinu listovú prosím vás mate stým niekto skúsenosť?,Ďakujem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
radka3011
autor
9. mar 2020

@bambulienka25 ako to myslíš ze preto ešte videla len prázdny gestacny vak?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucinka1988
9. mar 2020

@radka3011 jasneze, mohla si mat posunutú ovuláciu, čo naši lekári nejako nechcú brať do úvahy. Ja som tento cyklus otehotnela, ale ovuláciu som mala až na 32. deň cyklu, viem to presne, lebo som si merala bazalnu teplotu. U dr som ešte nebola, lebo je skoro, ale už keď som sa objednavala, sestričku zaujímal iba termín poslednej ms a keď som jej vravela termín ovulácie, úplne ma zrušila..To iste som zažívala pri prvom tehotenstve, vtedy som mala ovuláciu na 22. deň cyklu, tak to nebol našťastie až taký rozdiel..Len sa čudujem sama sebe, prečo som im nepovedala iný termín ms, keďže podľa lekárov je ovulacia vždy 14.deň a neberú ohľad na to, že pacientka môže vedieť, kedy mala ovulku a kedy otehotnela. Tým pádom mi určite vypočítajú aj skorší termín pôrodu, ale ja viem svoje☺️
Očakávam, že aj na prvej návšteve ma lekár informuje, že plod je vyvinovo pozadu 🙈

radka3011
autor
9. mar 2020

@lucinka1988 takže keď tam pôjdem o tých 14 dní ako ma objednala tak už by tam mohol byt aj plod.. 😔😔😔

veronika1234512345
10. mar 2020

Ja som bola na kontrole keď som bola v 7+1 čiže 8tt a už bolo aj srdiečko. Ale zas ja som mala skor ovuláciu lebo aj mimi je väčšie o 6 dní.
Určite nestresuj myslí pozitívne všetko bude dobre 🙏❤️

radka3011
autor
18. mar 2020

ahojte bola som teda na tej kontrole pani doktorka mi urobila sono a videla tam tehotenstvo že ma 5mm ale ze nevidí srdiečko ako si to mam zobrať znova ma obiednana o 2 týždne na kontrolu len môj názor je taký keby nemalo srdiečko nemohlo by sa vyvinúť...
@radka3011

radka3011
autor
18. mar 2020

Keďže predtým videla len prázdny gestacny vak a teraz v ňom za dva týždne videla aj plod a keby nemalo srdiečko tak by sa nijako nevivinul si mislim ci ak9

radka3011
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre