Ahojte viem ze je skoro sa ešte pýtať ale kedy vám začalo rast bruško v tehotenstve? Ja som zajtra už v 11tt a videla som fotku slečny ktorá je tiež cca 10+5tt a už jej začína byť vidieť bruško. Viem ze každá sme iná len ma zaujíma ze ako ste na tom boli vy. Mam výšku 166cm a 60-62kg.
@090255 nestresujem iba sa pýtam však som písala ze každá žena je iná.
tak ja som rada, že mi začalo rásť veľmi pomaly, tiež v nejakom 20 týždni, lebo ani teraz ho nemám nejaké extra veľké.. niektoré ženy mali v 5. mesiaci také bruško, ako ja v 8.
Telo si pamätá. Ak to je prvé tehotenstvo tak je to iné ako keď je to druhé či tretie...
mne nebolo vidno ani bruško...mala som také malinké.... Nemusí mať každá maminka brušisko ako svet... 😉
@cookie29 tak u mňa opačne... druhé tretie a ďalšie tehu nebolo takmer žiadne bruško...závisí aj ako je dieťa uložené ...
V 16 týždni začalo byť viditeľné a od nejakého 20 tt bolo už neprehliadnuteľné a nič som neobliekla =D
@cookie29 tak vlastne je to druhe ale o prvé babo som prišla
@florianabotosova mne dlho dlho nikto nic nevidel. Snad aj do 18tt. A potom zrazu zacalo rychlo rast, lebo az neskor zacne babatko tak fakticky priberat.
@florianabotosova mne velmi skoro, v takom 11tt, pri prvom babatku v 14tt
@florianabotosova v prvom tehu som v 20tt pri ostatných vyzerala, že mám úplne ploché brucho, trosku ho začalo byť vidno až v 6. mesiaci, ani pred pôrodom nebolo veľké. Teraz som v 20tt, druhé tehotenstvo a kebyže chcem, v pohode to schovam. Načo sa naháňať za veľkým bruškom. Mne sa napriek všetkému narodil zdravý chlapček s ideálnymi mierami a ako bonus k tomu ani jedna stria a pevná pokožka, akoby som nikdy nerodila.
@florianabotosova teraz mam druhe tehu, schudla som 4 kg, mam pri vyske 169 53 kg, kedze som mala brucho uplne ploche tak mi uz brusko vidno. V 11tt vykuklo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@florianabotosova co stresujes ved ti narastie napr ja som v 20tt ešte nemala a ono aj tak keď si prvý krát tehotná bruško rastie neskôr...