Ahojte dievcata, chcem sa opytat, ci je normalne, ze som v 12 tt a doteraz mi brusko rastlo, uz mi ho trochu vidiet, ale mam pocit, ze mi prestalo rast.... He to normalne?? Som prvorodicka a preto tie otázky... Mam obavy, ci je vsetko v poriadku
Velmi rada ale zijem v UK a na tak dobrej urovni moja anglictina nie je.... Preto sa vacsinou pytam tu na forach, bo moja mamka si uz nepamata
Mne ho zacalo vidiet dost skoro.... Ale teraz akoby sa pozastavilo a nerastie...
Ahoj. Ja som 10tt a už som schudla 6 kg.: ( bruško mi dúfam narastie. Je mi jedno kedy len nech neprídem o bábätko. Mala som hematom. Ten je už fuč. Našťastie. No teraz mám chrípku alebo som prechladla. Od kýchania už mám svalovku a občas to špinenie. Bojím Bojím.
@denisel neboj sa,rast bruska je individualny...raz rastie rychlejsie,raz pomalsie...to este neznamena,ze babatko sa nevyvija alebo ze je nieco v neporiadku. Hlavne sa nestresuj...ak by nebolo nieco ok,mala by si krvacanie,hnede spinenie,velmi silne bolesti brucha....neboj.vsetko je urcite ok...
To vies ze v UK si mozes u midwide/doktora objednat prekladatela v ramci sluzieb NHS. Vyuzi to, urcite ti bude lahsie ked budes aj ty viac rozumiet a budes sa moct spytat na veci o ktorych sa po anglicky nevies vyjadrit. Good luck!
Jéj bud rada, ja som vždy závidela mamickam s malým bruškom, lebo potom sa im aj rýchlo stratilo. Ja už čakám štvrté som v 15 tt a mám brucho ako min 20tt a to tiež nie príjemné. Keď som bola s posledným ku koncu na ultrazvuku bola tam mamicka ako ja a mala také malé bruško a ja som si pri nej pripadala ako slon a to som neni tlstá. Keď je všetko ok tak buď rada.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@denisel v absolútnom
ja som v 6 mesiaci mesiaci vyzerala ako by som mala nafúknuté brucho len
ale ak máš obavy, spýtaj sa lekára