Ahojte prosim vas mozno blba otazka ale neviem ako to vysvetlit ..som v 10 tt a ked lezim tak vidim a citim ako keby mi ,,pumpovalo ,, v nom neviem ci viete co myslim moze to byt babo? …chcem strasne verit tomu ze je to dobre znamenie a ze babatko je tam v poriadku ..naposledy som bola pred tyzdnom na sone a teraz mam az o 2 tyzdne …
Nepulzuje nahodou vo frekvencii tepu? Urcite mozes verit ze ti nie je znak nicoho zleho, ale babo to urcite nesposobuje 🙂
Dakujem 🥹kiež by to bol náznak toho ze babo je v poriadku
Prekrvuje sa ti maternica, je to tvoj pulz, babo este nemozes citit. Urcite je ale ok, snaz sa mysliet pozitivne, nestresuj sa. Vytvaraj babu zdrave prostredie. Sono o 2 tt nie je az. To ze chodime k dr takmer kazdy mesiac na uvz kontrolu je celkom nadstandard. Chapem, ze sa bojis, ale uz budes len cakat a cakat dalsich 7 mesiacov.
@selena_luna ďakujem velmi pekne keby mi aspon zle bolo ze viem ze babo sa ozýva … ale okrem sem tam prsia nic …
Kúp si Angelsounds, ja som počúvala tak raz za týždeň srdiečko, aby som mala medzi poradňami istotu, že bábätko je ok.
Ja som toto mala tiež, cítila som to fakt výrazne, dokonca som to aj videla... a síce som si nebola istá či je to srdiečko bábätka, ale aspoň ma to ukludnovalo medzi tými nekonečnými týždňami keď som čakala na ďalšiu kontrolu, že sa tam niečo deje a nie je úplne ticho 😊 teraz som 22tt a všetko v poriadku, takže držím palce aj tebe, dobre to dopadne 🌼
A tiež mi nebolo zle ani jediný raz .. presne ako píšeš, občas ma boleli prsia a inak nikde nič...ani v aktuálnom týždni okrem pohybov a rastúceho brucha ani neviem že som tehotná 😊takže nestresuj sa tým, že sa to zdá byť až moc bezpriznakove. Občas sa to tak vďaka Bohu pošťastí 😊
Ja ti uplne rozumiem, presla som si MA, poznam ten strach a cakanie. Tiez som nemala nevolnosti, tvoje telo skratka dobre reaguje na hcg 🤷♀️ od 12 tt mozes srdiecko pocuvat cez angelsound napriklad, ako pise @canis_lupus.
@canis_lupus este je skoro podla mna nie ?
@obleckodogymu ved to ze vidim to aj ja 😍gratulujem a dakujem ❤️
@obleckodogymu ďakujem ❤️❤️
@selena_luna predne najviac sa bojim toho MA viem ze mam mysliet pozitivne ale ked sme sa konecne dočkali 🙏🏻🍀
Dokonca ukazovala som to vtedy aj snúbencovi, lebo sa mi zdalo divné niečo cítiť tak priskoro. Dal mi ruku na brucho a aj on vravel, že mi tam bubnuje ako blázon. Takže rozhodne sa neplaš, nič zle to nesignalizuje 😊
@obleckodogymu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️dakujem dakujem
V 10 tyzdni to je Tvoja pulzujuca aorta, ktora sa prenasa na brušnú stenu..... Aj netehotna zena, ked sa zahladi na brucho, podbrusko, tak jej tzv pulzuje, nadskakuje... Ale drzim palce nech je vsetko ok 💞
@trgypadl ďakujem
Chapem a este upresnim: nevolnosti som nemala ani pocas zdravej gravidity. Za to moje dvojca si zakazdym islo vygrcat pluca 🤷♀️ kazda preziva tehotenstvo inak, nie je to dovod na plasenie.
@selena_luna dakujem musim iba verit a dúfať ze konecne je aj nam dopriate 🙏🏻🙏🏻🙏🏻a som jedna z tych šťastnejších ze im nic nieje ..mozno zatial 😂😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Toto je normálne, aj ja som to pozorovala. Ako keď aorta pulzuje.