Ahojte budúce mamičky, chcela by som sa opýtať či nebola niektorá na prvotrimestralny skríning v Šaci u doktora Dosedla pripadne nejaké skúsenosti, na internete som našla málo a aj tak to neboli najlepšie recenzie tak ak niektorá viete viac prosim napíšte.
Prípadne odporúčte nejakú inú kliniku na východe kde to robia. Ďakujem pekne 🙂
@deya123
@olivia1425 ja som aj na prvom aj druhom bola pri dr. juhasovi v myslave na odporucanie mojej gynekologicky a za mna je to uplny top doktor, mily, vsetko vysvetlil, urcite tam pojdem aj na treti skrining 🙂 vyhodou myslavy je to, ze vysledky rovno posielaju tvojmu obvodnemu gynekologovi, kdez to v saci co bola znama si musis po nich prist sama.. za mna urcite myslava 👍
V Šaci som nebola, ale ja len dobre recenzie som počula na dosedlu.
To ze je svojský to nič, ale je špička a precízny.
Juhas celé zle!!!
A ešte sonoclinic si chvália. Ja som tam bola a tiež som bola spokojná s prvotrimestralnym screeningom.
@deya123 Musím to povedať že Dosedla je veľmi ale veľmi náladový, ked som tam bola prvýkrát tak žartíky vravel a druhýkrát sprostý, drzý, a aj zle odhadol veci ohľadom bábatka... zle premeral a povedal, že je všetko v poriadku a nebolo to tak babatko bolo podvýživené ... Za mňa veľká nespokojnosť, pán doktor už nieje to čo býval. A hlavne by si mal dať do poriadku nervičky 🙂
Ďakujem pekne baby, ja som sa teda objednala k dr Dosedla lebo mi ho aj môj gynekológ odporučil a uvidím potom ak nebudem spokojná skúsim inú kliniku 😊
@deya123 tak potom napia dojmy 🙂😉
@deya123 ahoj môžem sa ta opýtať ze ako si bola spokojná s ultrazvukom v Šaci?
@henrietka12 ahoj, nemôžem povedať že som nebola spokojna doktor bol milí, vysvetlil ale trvalo to asi tak 5 minút čakala som od toho viac a práve preto by som tam už nešla…
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@deya123 ja som bola pri nom size az na morfologicky a za mna top lekar👌👌👌👌 tiez som citala ze je to arogantny debil, a pod.....
Ale ja ho mozem len doporucit.mily,prijemny,usmiaty,vsetko rozpraval,vsetko vysvetlil, neponahlal sa
Na ten v prvom trimestri som bola.v myslave u juhasa a nikdy viac a pritom zasa vsetci ho chvalia,kazdy ma inu skusenost 😉