Ahojte , som ochvilku v 6 tyzdni tehotenstva, moje prve , tak sa chcem spytat kedy ste zacali kremovat brusko, a potrebujem aj poradit krem alebo olej na brusko alee potrebujem nieco co sa vstrebe a nie som z toho mastna lebo to nenavidim .. dakujem krasne
Ja som zacala sa zacala natierierat od 12tyzna. Pouzivala som bonella crem. Nemamani striu, ale je to o genetike🙂
ja som si nekremovala, obcas normalnym telovym mliekom strie nemam, je to o genetike, zavisi ci uz mas strie z briberania-chudnutia, pripadne prudkeho rastu, tak sa im s najvacsou pravdepodobnostou nevyhnes.
ja som si krémovala a strie mám......
Ja kremujem kadecim, pouzivala som aj bi-oil ale ten sa mi nepacil, najlepsie asi elastiq exclusive (mala som aj krem aj olej, no mne je krem prijemnejsi, lenze to jednu tubu vydzabem za par dni). Teraz ho pouzivam vecer a rano bambucke maslo (ale nikam nechodim, tak mi nevadi, ze sa obliekam na maste telo).. na bruchu ziadna stria, pricom to sa zvacsilo najviac, prsia zo spodu uplne pasikave fialove, aj boky stehien mi uz praskajú a vsetko pritom natieram rovnako. Takze zalezi to viac od pokozky, nez kremu. Ja sa mastim uz len pre dobry pocit, ale je to o genetike 🙂
Zbytočne robíte. Ja som si nekrémovala a strie nemám. To je podmienené nie zvonka ale zvnútra.
Dakujem velmi pekne, kupim asi nejqky krem aby nebol mastny lebo oleje nenavidim naozaj ani na plet nie to na telo... a chcela by som sa opytat, bola slm aj na prvom vysetreni , krv mi vzali, hcg vysoke, ale ostala som prekvapena akoze to v takto rannom stadiu tehotenstva ako nejak nerobia z toho caviki u doktora, neviem , cakala som nieco viac, ze ma informuju aspon ze v ktorom som tyzdni, kebyze si to nezistim sama logicky normalne, tak mi nepovedali, a iba ze o 3 tyzdne mam prist na kontrolny ultrazvuk. Myslela som ze nejak mi povedia viac, co kedy ma caka, atd, alebo to hovoria az v neskorsich tYzdnoch. Neviem. Moje prve tehotenstvo. Premna je to asi to najviac a chcem veiet najviac a pre nich uz to je take kazdodenne asi. Neviem no . Ako ste to mali vy ?
kremovala som sa s Elasti-q pri prvom tehotenstve aj pri druhom tehotenstve s dvojickami a strie nemam. Moja mamina mala strie.
Ja som kremovala už od druhého mesiaca, nech si koža zvykne. A podľa mna sa oplatilo, keďže aj genetika zohráva rolu a teda moja mama má dobré strie.
Ja som dokonca v 8 a 9 mesiaci pribrala cca 7 kg, takže pekný náhly nárast. A teda strie mám iba 1, asi polcentimetrovu, aj ta vznikla keď som po šestonedelí prvýkrát cvičila
je to genentika, ak máš mať strie tak ti žiadny drahý krém nepomôže, škoda peňazí..natieraj si po každom sprchovaní hocijakým telovým mliekom ..
Ja som si nekremovala vobec a nemam absolutne ani jednu striu, som na povodnej vahe a vobec nevidno, ze som rodila. Strie su o genetike 🤷🏼♀️
ja sa kremujem kadecim a napriek tomu mam strie 🙂 a to som este nic poriadne nepribrala, cize je to do velkej miery genetika
a co sa tyka lekara - na to v kolkom som tyzdni mam aplikaciu a zaroven mi lekar vzdy povie tyzden podla ultrazvuku, hodnoty ti neskor bude zapisovat do tehotenskej knizky a aj ti bude viac hovorit aspon moj , po prvej kontrole mi toho vela nepovedal 🙂 zobral krv na kontrolne odbery a viacej sme sa rozpravali na kontrole cca. v 12tt, necakaj ale ze ti bude nejako obsirne vysvetlovat, pretlmoci vysledky, povie ako si rastiete, na webe su pekne clanky o tom co ta caka a ake kontroly a co sleduju, ja som cerpala odtial a potom som sa lekara pytala aj proaktivne co ma zaujimalo, ja to beriem tak, ze kto sa neopyta nevie
Nedávaj zbytočne desiatky euro za krémy, stačí ti aj kokosový olej alebo marina. LA som si nátierka len občas, strie sú geneticky dané a krém ti to n ovplyvní si myslim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som si začala krémovat keď mi začalo rast a obyčajnou modrou indulonou a žiadne strie som nemala