Ahojte. 11.11. som dostala menštruáciu, ktorá mi trvala do 15.11. Ale podľa bazálnej teploty a ovulačných testov som mala ovuláciu hneď 19.11. (9. deň cyklu). Snažíme sa o bábätko, preto som si spravila 30.11. tehotenský test, vyšiel mi tam slabučký duch. Každopádne od toho dňa som si robila testy rôznych zančiek každé 3 dni a druhá čiarka stále silnela. Momentálne viem, že som tehotná. Ale teda aby som sa dostala k podstate veci. Ak dobre počítam, mala by som byť v 3tt+6 dní (ak počítam tehotenstvo od 1. dňa poslednej menštruácie). Volala som gynekologičke, aby som sa objednala na prvú kontrolu. Volala som skôr lebo viem, že máva zlé termíny a dúfala som že dostanem termín na január. Ale nie, termín mi dali už na tento piatok, že mi budú robiť aj sono. Avšak vtedy budem v 4tt+1 deň. A tak si hovorím, uvidí vôbec niečo ? Ale ak termín nezoberiem, ďalší mi ponúkli až na 31.1. čo mi teda zase príde neskoro a nechcem toľko čakať. A tak sa vás pýtam, myslíte že je možné že niečo uvidí ak mám pozitívne tehotenské testy od 30.11. ?
A ešte mi napadá jedna otázka, ak budem v piatok 4tt + 1 deň, ráta sa to že som vlaste už v piatok týždni nie ?
Ďakujem za každý názor.
@andrea_prestastna ale na základe tej "bodky" alebo vaku mi bude vedieť minimálne potvrdiť, že tehotná som, že ? raz som totiž už o bábätko prišla a chcela by som vedieť na čom som
@kris988 snad uvidi nieco drzim palce hlavne nestresuj aj ked je to tazke ja to poznam, ja som prisla o babo v 18tt. Teraz som 28tt a kazdy den je pre mna maly krocik su stastiu aj ked psychika velmi bojuje ale snazim sa mysliet pozitivne, vela vela sil a stastia zelam daj potom vediet ako si dopadla😊, aaa ano rata sa to ked si 4+1 tt ze si v 5tom tyzdni
@andrea_prestastna ďakujem za podporu a rady, držím palce aj ja tebe 🙂
@kris988 ja som bola u doktora tiež presne v 4 tyzdni. Nič nevidel len potvrdil zvýšenú sliznicu. A to býva zvýšená počas tehotenstva a aj pred MS. Ja som mala pozitívny clear blue takže son vedela ze tehu som. Srdiecko sme videli biť keď som prišla v 8 tyzdni na kontrolu 🙂
@andrea_prestastna tak to vyšlo, bola vidieť už aj malá fazulka 😍
@kris988 velmi sa tesim naozaj hlavne vela vela zdravicka az do konca dalsie vianicde budu o nieco krajsie😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kris988 neuvidi asi nic len vak , ja som isla tiez v 4tt kedze som sledovana kvoli diagnoze aby nasadila lieky a bola len bodka, potom 8tt uz bilo srdiecko😊