Ahojte zienky, pred tyzdnom som sa dozvedela, ze som tehotna (momentalne 6tt). S priatelom sme sa snazili nieco viac ako rok a stale sa nedarilo a vobec som si nemyslela, ze prave teraz sa to podari. Som velmi stastna, ale napriek tomu som z toho na nervy lebo mam pocit, ze za prve 4 tyzdne som ako naschval stihla vsetko co by sa v tehotenstve nemalo. Od poslednej menstruacie som 10 dni brala antibiotika, hned dalsi vikend sme oslavovali a popila som toho dost vela (a fakt dost) a aby toho nebolo malo o tyzden sme boli na (vinnom) wellnesse kde sme toho tiez kvalitne popili a navyse sme sa 3 dni saunovali a macali vo virivke. Mam strach, ze to mohlo poskodit moje babo a ten stres co teraz prezivam mozno este viac. Mate niekto podobne skusenosti zo zaciatku tehotenstva?
nestresuj ! co bolo bolo 😉 teraz sa tes z toho , ze si tehotna a zacni si to uzivat 🙂 babatko bude isto v poriadku 😉 Gratulujem 🙂
@mary1510 ja som bola tehotna asi cca 2 tyzdne (samozrejme som o tom nevedela) a zurovala som na diskoteke do 7:00 do rana a vypila som celu flasu Capitana 😀 😀 😀 Tyzden nato som mala stretavku zo strednej a vypila som asi 4 deci vina a vyfajcila asi 10 cigariet 😀 Maly je uuuplne v poriadku 😝
ja som dva dni pred testovanim s bratom stiahla flasu cerveneho, ze nech uz tie kramy dojdu 🙂) a oplodnovaci tyzden boli sviatky a sviatky na Kysuciach zrovna nie su o mineralke 🙂 🙂
nič sa nedeje, mysli pozitívne, do konca tehu už žiadny alkohol, žiadne hlúposti a bude všetko OK. Ja som nevedela 15 týždńov že som tehu a tiež bolo kadečo. Dcéra chodí do 1 triedy a je to ako tak. Síce neprejde týždeň aby neprišla s poznámkou, ale už sme si zvykli....
stres je pre babo ovela horsi ako to,co si vymenovala,ze si popila🙂
a okrem toho,vraj to priroda zariadila tak nejako,ze zena,ktora o svojom tehotenstve este nevie,je nejakym sposobom "imunna"🙂 a ked chces cisto medicinske hladisko,tak krvny obeh sa u babatka zacina vytvarat az v nejakom 8.-9.tyzdni, takze skodliviny z alkoholu sa tolko nevstrebavaju k nemu.
vobec sa neboj,nestresuj,vsetko bude v poriadku,uzi si krasne a sladke obdobie🙂
ahoj ja som pár krát zobrala lieky na bolesť hlavy a raz som sa sťala a všetko je ok, poznám plno žien čo dokonca aj brali antikoncepciu a nevedeli že sú tehotné a nakoniec bolo všetko ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mary1510 jaaaj, to sme robili viaceré, čo sme nemali šajnu prvý mesiac 😀 to sa nemusíš báť.