Ahojte,
mali ste aj vy po uhniezdení, resp. po ovulácii bolestivé naliate prsia a potom vám to prešlo? Ja uz mám pozitívny tehotensky test a prsia ma úplne prestali bolieť.
Ďakujem za odpovede
Mne sa bolesť rôzne menila. Na začiatku to bolo najhoršie. Boli dni kedy neboleli vôbec a asi v 8-9tt extrémna bolesť prestala. Už sú len tvrdé a naliate a občas ma večer pichajú
Ahojte.
Ja som teraz v 6. tyzdni a prsia ma bolia neskutocne uz cca tyzden pred ocakavanou MS. Ani dotknut sa ich nemozem....
ja som mala tiez pozitivny test, prsia ma boleli a odrazu prestali, na druhy den som si spravila test a bol negativny a prisla MS. Ale nemala osm fakt ziadnych "duchov" bola to riadna čiarka.
Áno, ja som to mala tak, keď som zistila že som tehotná, prsia ma boleli celkom dosť aj keď som chodila, cca. po týždni ma prestali a mám to tak do teraz, teda bolia ma iba veľmi, veľmi slabo.
Ahoj mňa na začiatku tehu neboleli vôbec potom narástli a boleli po týždni prestali a takto stále dookola v 9tt sa mi zda že už úplne prestali bolieť a sú na pôvodnej veľkosti a som v 14 tt
Ďakujem vám krásne za odpovede. Mala by som sa prestať toľko sledovať a začať si to užívať. Len po predošlých zlých skusenostiach sa to ľahko hovorí...
Zacalu boliet okolo 5tt a bolia stale,som 9tt
Ja to mam tak.isto...vkuse sa sledujem :(
Autorka, prosím ťa ako si dopadla? Je všetko ok? Som 8tt a toto tehotenstvo ma veľmi slabulinko boleli prsia, aj to len keď som si ich stlačila. No dnes prestali bolieť úplne. V apríli sa mi to tiež stalo, že bolesť ustúpila a bolo z toho MA 😔 preto sa bojím či sa mi to stalo znovu. K dr idem o 4dni.
@vandica ahoj. Ja uz som zasa skoncila ;(
@mariocka440 ach, to mi je ľúto :( mala si príznaky a potom prestali?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mna prestali boliet az v 9tt...ale naliate ostali, ked ma prvykrat prestali boliet ale aj sa zmensili skor bol to MA ale to nemusi u teba samozrejme nic znamenat