Ahojte baby 😊 som 10tt no a akosy je somna gulka 😁 od 4tt mam cely deň nevolnosti a stale niečo vyžieram no nepovracám a to sa všetko pekne ukladá do sadla 😁
Som dosť vysoka 180cm a pred tehotenstvom som mala 73kg.
Teraz už mam 80 😏
Pomaličky sa dostavam z tych nevolnosti a chcela by som trosku cvičiť a zdravšie sa stravovať.
Cca rok pred otehotnenim som cvičila a pri tom som po každom tréningu popila whey protein.
Je tu nejaka skúsená baba ktorá pila protein v tehotenstve?
Nie je ram priliš vela tej chémii?
Ešte sa daju z toho proteinu robiť npr zdrave palacinky, tak ked to je v poriadku prečo nie 😊
Prosím ked máte skúsenosti, dajte vediet.
Dakujem velmy pekne 😊
@strapec sorry za gramatiku no určite by bola lepšia kebyže som Slováčka 😉 tak že, ja som spokojna a dakujem krasne za odpoved 😊
Ja som citala , ze je nevhodne, bolo to na what to expect appke. Aj protein tycinky. Vraj nahradit v tehu ovsennymi vlockami, masom, tvarohom. A pozor v tehu pri cviceni na take ako brusaky a natahovacky, nech si nespravis otrasnu diastazu. Lebo tam to pracuje inym sposobom. V 10tt este mozes robit cokolvek, ale neskor uz s rozumom, aby si to nemusela este po tehu napravat. Dolezite je prijat pocas cvicenia dost vody a po cviceni sa vhodne najest jedla s prirodzene vyssim obsahom proteinu.
@kiki68 dakujem 😊 rozhodla som sa teda ten proteín neužívať a ako hovorýte, usilujem sa jesť stravu bohatú na bielkoviny 🙂
Cvičím pomocou videí na YouTube pre tehotné, čiže žiadna makačka, skôr relax a uvolnenie svalov 🙂 inak, ďakujem 🙂
Kamoška ktorá je fitness tréner mi hovoryla že kľudne proteín ale nezdá sa mi to nejak. 🙂
Ja som si davala protein ale to len kvoli tomu ze mi bolo zle celých 9m a nemohla som stravit ziadne maso ani strukoviny.ak dokážeš jest cerstve veci a maso,tak tiez je zbytocne este pridávať protein.
@sundew si brala whey alebo isolat kedže je čistejši? Ked maš fotku prosim pošli 🙂
Ja som užívala vegan,kvoli celiakii
Mozno nejaky vegan, ale ja tomu moc neverim, lebo nevidim co v tom priamo je. Ja som pri kojeni nasla jeden vegan v Denns a ten pouzivam dodnes. Zase nech potom nepriberas vela skrz ten protein. Vies pri takom type cvicenia to neni podla mna potrebne. To je potrebne pri silovom treningu, kde naozaj musis ist do niecoho, aby si nebola iba chuda. Ale pri takom tehu cviceni to nevidim ako nutne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Počas tehotenstva je ideál prijímať vitamíny a živiny z čerstvých zdrojov, kúp si radšej kvalitné mäso a strukoviny ako si dávať proteín, hlavne by ma zaujímalo, či máš v pláne budovať svalstvo počas tehotenstva, alebo načo ten proteín. Palacinky si vieš spraviť aj s riccotou a bude to podľa mňa oveľa aj chutnejšie (a ďalšia vec gramatika, omg skoro som prišla o oči 😵💫)