Progesterone Ladee Pharma 200mg v tehotenstve.

zuz_anaa
5. dec 2017

Ahojte baby.. má niektorá z Vás skúsenosti s Progesterone LadeePharma 200mg? Moja gynekologička mi ho predpísala na udržanie a hlavne kvôli špineniu 3x denne. Povedela mi že si ich mám vkladať ale v lekárni mi povedali že to niesu na vkladanie ale na prehltanie. Pár dní som ich prehltala lebo mi v lekárni povedali že to má rovnaký účinok ako keď si ich vkladám. Keď som potom po víkende volala mojej gynekologičke tak mi povedala že si ich môžem vkladať... ??

mirola
5. dec 2017

@zuz_anaa ahoj, ja som ich brala prve 3 mesiace kvoli cystam a spineniu. Taktiez 3x denne vkladat. Lekar mi povedal, ze maju vacsi ucinok a je to aj lepsie kedze nedrazdia zaludok. Aj keby ti bolo zle takto je istota, ze ich nevyvratis. Teda ja som vkladala poctivo do konca 12 tyzdna potom som zacala vysadzat. S liekmi som nemala ziadne problemy, ani neziaduce ucinky, ani spimenie ani bolesti nic. Z coho mas obavu ty?

zuz_anaa
autor
5. dec 2017

@mirola ahoj.. no že či si ich mám teda vkladať alebo prehltať. Dnes som si prvý krát vložila a zdalo sa mi že mám ešte silnejšie špinenie a neviem či to bolo z tej tabletky. Po akej dobe si ty prestala špiniť?

ericka2503
5. dec 2017

@zuz_anaa Mozes,aj aj.Ako ti vyhovuje.Rano kludne prehltnut,aj po obede,vecer hlboko vlozit,idealne v rovnakom case.

zuz_anaa
autor
5. dec 2017

@ericka2503 ďakujem moc.. 🙂 vždy sa zľaknem toho špinenia už aby to bolo preč..

mirola
5. dec 2017

@zuz_anaa no ja som spinila len raz.. asi v 8 tt, teda jeden vikend ale uz to bola stara tmava krv.. respektive .. ja som zakrvacala len raz a potom sa ten vikend cistila, co sla zo mna ta uz vtedy stara krv. Cize vkladanie tabletiek na toto vplyv nemalo. Ale myslim si, ze sa ti moze javit, ze mas silnejsi vytok alebo si viac “mokra” nech uz ide o cokolvek pretoze aj ten liek z teba vychadza. Mne bolo milsie si ich vkladat ako prehltat, ale ak sa ti to bridi podla mna nie je problem. Len lekar mi vravel, ze cez prekrvenu sliznicu sa rychlejsie a lepsie vstrebe lepsie posobi a nezatazuje organy ako zaludok a podobne.

vierocka888
5. dec 2017

Ahoj. Tento progedteron som brala pocas aj po umelom oplodneni. Az do konca 12tt. Vkladala som ho, nejedla. To spinenie po nom moze byt, za jedno aj ten obal je hnedy, cize ked sa kapsula rozpusti, sfarbi aj vytok, preto sa ti zda ze viac spinis 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre