Ahojte, je tu niektorá baba, ktorá brala Progestanelle prvý trimester a potom lekár povedal, že ďalej už nie je potrebné ho užívať? Mne dnes lekárka povedala, že už ho nemám brat. Brala som 3x1. Minuly rok som mala spontánny potrat. Dakujem
@anjelicek26 teraz som 11+2 a mám posledných 12 tabliet :( lekárka povedala, že už mi netreba predpísať
Mne doktor vravel, že on odporúča brať do 30teho týždňa (tuším, niesom si istá, ale bolo to vyššie číslo) ,tak dovtedy mi ho predpisoval. A to som nemala fakt žiadne problémy, ale brala som ho, aj keď nie 3x denne.
@lucka1197 a máš nejaké iné zdravotne problémy?
Nie, vôbec nič.
Brala som ho do 32tt
Ja tiez beriem ale vaginalne 1vecer a doktor povedal ze do 20tt urcite este budem brat a potom ze sa rozhodne ci este alebo vysadime. Ze uskodit to nijako nemoze, iba pomoct. A tiez beriem kvoli predoslemu potratu.teraz som 15tt
baby mam na predaj progestenalle len 4tabletky su vybrate
Mne lekar povedal, ze sa uziva do konca prveho trimestra. Mne tiez ostal Progestanelle 200 mg, v baleni je 40 kapsul na vkladanie a exp. 24/09/2030. Ak mate niektora zajem, dajte vediet.
Uzivala som do 13tt ..vysadila som naraz...vsetko ok...síce teraz na konci 17tt som spinila...no už mi ho nedali keďže to spinenie je z cievok ...
No ak by bol problém,vedi ho nasadit opäť aj neskor...
@gabrielamodrykonik zdravim je to ešte aktuálne?
@adules uz nie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
TAk berie sa do 12-13ho tyzdna, potom uz nie ej potrebny, kedze je babatko napojene na tvoj krvny obeh a plne vyzivovane cez tvoj krvny obeh... vysadza sa postupne, ked si brala 3*1 tak potom jeden tyzden na 2x1, potom 1*1 a treti tyzden uz vobec, mala si vysadzat postupne od toho 12ho tyzdna, neviem kolko si teraz...