Ahoj dievčatá, chcem sa opýtať kedy vás začali bolieť prsia v tehotenstve? A kedy vám začalo bývať zle? Ja som momentálne v 5tt a okrem toho, že sem tam cítim pobolievanie v podbrušku nič iné nemám, možno ešte že som par dni mala citlivejšie prsia ale to ustálo. Mali ste aj iné príznaky? Ďakujem za odpoved 🙂
@katariiinkaa to mi odľahlo🙈 , niektoré baby písali, že to znamená niečo zle.
@matka977 vôbec sa tým nestresuj.. ono v každom tehotenstve môže jedna a tá istá vec znemanať niečo úplne iné.. u niekoho je ešte aj krvácanie len prasknutá cievka, u inej ženy je to zas začínajúci potrat.. Preto nie je dobré porovnávať sa s inými ženami, nech sa zbytočne nezamýšľaš nad podobnými katastrofickými scenármi 🙂 Ak sa ti čokoľvek nezdá, máš predsa lekára - neboj sa konzultovať. Ale týmto by som sa vôbec nezaťažovala. Aj tak je väčšina príznakov spojená s produkciou hcg hormónu, ten tuším vrcholí niekedy na prelome 1. a 2. trimestra, čiže je úplne normálne že niektorým ženám príznaky prídu neskôr alebo neprídu vôbec 🙂
@katariiinkaa myslím, že máš pravdu už som si aj povedala, že už nebudem toľko čítať 😅. Ale nedá mi to a potrebujem uistenie. U Dr. Som bola ale na príznaky som sa jej nepýtala dôležité bolo pre mňa, že uvidím babo.
No mne bolo zle vzdy od 5tt. Tam to zacalo. A okolo 8/9tt to uz bolo cely den zvracanie. Takze tak
Nic zle to neznamena, ci priznaky mas ci nemas. Kedy zacnu, kedy skoncia a akeho charakteru su... Toto je vysoko individualna zalezitost ani nie ze kazdej zeny, ale kazdeho tehotenstva.
Bola som tehotna 2x a nikdy mi nebolo zle, nikdy som nemala cudne chute s nevadili mi ani ziadne vone. Nic. Ano aj ja som si vypocula nazor, ze pokial negrcam prudom tak to skonci zle. By som ich za take nazory tehotnej trstenicou po hlave.
Dievčatá ďakujem každej jednej za komentár ❤️. Už som pokojnejšia a nebudem to riešiť a ani už čítať pre istotu 😅Hlavne, že je maličké tam kde ma byť.
mne nebolo zle ani sekundu 😁
v uvode som chodila non stop cikat.. myslela som si, ze mam zapal moc. ciest.. prsia nastupili neskor, aj to trvalo mozno tyzden 🤷♀️😊
Prsia boli prvy priznak u mna-teda bradavky-mne vadilo vsetko aj pofprsenka aj tricko bez podprsenky, unava a zavraty som uz mala v 5 tt a potom niekedy 7tt zacali nevolnosti… u kazdeho je to ale inak
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Niekedy medzi 10-12tt, ešte si pamätám že som mužovi hovorila že je divné že mi nič nie je 😀 vtedy sa len smial že mi to pripomenie keď to príde.. A veru že prišlo 😀