Príznaky tehotenstva : 9tt a stále bez nevoľností

123kik123
29. jan 2019

Ahojte, som v 9 tt a vôbec doteraz som nemala nevoľnosti, zo začiatku som bola veľmi unavená ale to už prešlo, akurát to, že ma bolia prsníky, nič viac sa so mnou nedeje. Stalo sa to už niekomu? Mam sa obávať?

tosomja
29. jan 2019

Ja som pocas celeho tehotenstva ani unavená nebola, ani prsia neboleli, ani som nezvracala. Len raz mi prislo zle v obchode ked som prechádzala okolo masa ☺ inac ani chute, len rastúce bruško a vynechana ms.

pininka
29. jan 2019

Nič sa neboj, mne zle nikdy nebolo, až v treťom tehu, jedine prsia ma vždy boleli a pri prvom by som v kuse spala.

123kik123
autor
29. jan 2019

@tosomja ďakujem pekne, tak som sa trošku ukludnila, neviem čo čakať keďže je to naše prvé diaťatko

123kik123
autor
29. jan 2019

@pininka ďakujem krásne, no j tiež jedine len tie prsia momentálne

pininka
29. jan 2019

@123kik123 buď rada, horšie akoby sme mali grcat celé tehotenstvo. Moja kamoška má tri deti a grcala v každom tehotenstve do 6 mesiaca každý deň. Čiže prevracala rok a pol. Ble

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
29simona29
29. jan 2019

@123kik123 ja som tiež nemala v tomto obdobi žiadne príznaky okrem únavy.. až v 10. tyzdni mi začalo byt ťažko z každého jedla, ale toto je veľmi individuálne, u každej jednej je to inak...

tatranka4
29. jan 2019

Ja som tiez ziadnu nevoľnosť nemala sem tam nejake pichnutie v podbrušku prvé týždne

diewcatqoo
29. jan 2019

Ahoj, ved bud rada, ze ti nie je zle... ja som mala paniku z toho, ze budem grcat a za cele tehotenstvo sa mi to nestalo ani raz. Bolo to naozaj najkrajsie obdobie v zivote az do nejakeho 7m, kym som nemusela zostat na rizikovom. Tak bud rada, ze negrcas, nestresuj sa hlupostami a uzivaj si kazdy den... hrozne rychlo to ubehne 🙂

shilla23
29. jan 2019

@123kik123 vobec sa neboj su aj take ktorym nic nieje.. ja som mala len chvilku nevolnosti v 9-12tt neskor zacali aj bolesti hlavy atd ale celkovo moja bilancia je ze som vracala tak 3krat ..vzdy som to rozdychala 😁

andrejka1974
29. jan 2019

@123kik123 neboj sa bud rada ze ti zle nie je ja mam 5 deti z toho 3 chlapcov a pri nich mi zle nebolo vôbec ani unavená som nebola a zasa pri 2 dievka h som si to do 4 mesiaca fakt užila bolo mi zle od rána do večera takže je to ok

deti95060810
29. jan 2019

nevolnosti som mala len pri prvom tehu...Pri ďalších žiadne nevolnosti....jednoducho mi to vyšlo, že nevolnosti som mala len pri synovi...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre