Ahojte, som v 9 tt a vôbec doteraz som nemala nevoľnosti, zo začiatku som bola veľmi unavená ale to už prešlo, akurát to, že ma bolia prsníky, nič viac sa so mnou nedeje. Stalo sa to už niekomu? Mam sa obávať?
Nič sa neboj, mne zle nikdy nebolo, až v treťom tehu, jedine prsia ma vždy boleli a pri prvom by som v kuse spala.
@123kik123 ja som tiež nemala v tomto obdobi žiadne príznaky okrem únavy.. až v 10. tyzdni mi začalo byt ťažko z každého jedla, ale toto je veľmi individuálne, u každej jednej je to inak...
Ja som tiez ziadnu nevoľnosť nemala sem tam nejake pichnutie v podbrušku prvé týždne
Ahoj, ved bud rada, ze ti nie je zle... ja som mala paniku z toho, ze budem grcat a za cele tehotenstvo sa mi to nestalo ani raz. Bolo to naozaj najkrajsie obdobie v zivote az do nejakeho 7m, kym som nemusela zostat na rizikovom. Tak bud rada, ze negrcas, nestresuj sa hlupostami a uzivaj si kazdy den... hrozne rychlo to ubehne 🙂
@123kik123 neboj sa bud rada ze ti zle nie je ja mam 5 deti z toho 3 chlapcov a pri nich mi zle nebolo vôbec ani unavená som nebola a zasa pri 2 dievka h som si to do 4 mesiaca fakt užila bolo mi zle od rána do večera takže je to ok
nevolnosti som mala len pri prvom tehu...Pri ďalších žiadne nevolnosti....jednoducho mi to vyšlo, že nevolnosti som mala len pri synovi...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som pocas celeho tehotenstva ani unavená nebola, ani prsia neboleli, ani som nezvracala. Len raz mi prislo zle v obchode ked som prechádzala okolo masa ☺ inac ani chute, len rastúce bruško a vynechana ms.