Ahojte som v 6+1tt a chcem sa spýtať otázočku máte to aj vy že niekedy počas dňa vás bolia prsia menej teda skoro vobec a potom tak že pomaly ani dotknúť? 🤷🏽♀️ hlavne ku večeru ma bolia riadne a počas dňa nič a kríže to iste 😄 či to len ja mám tak divne
Aj nevoľnosti niekedy sú iba chcilku počas dňa niekedy aj pol dňa
Áno aj ja to mám tak ráno a večer má bolia veľmi cez deň ako kedy niekdy vôbec inokedy ani dotknúť , zle by nebýva iba ráno ale to len tak úplne máličko keď sa najem už je fajn mna skôr trápia silne bolesti brucha čo mne za nedá že je to poridku boli má v ľavom podbrušku a aj pod bruškom na striedačku boli to dosť aj keď ležím čiže sa mi to nepáči uvidíme čo bude🤷🏼♀️
Sak si tehotna tak je to normálne 🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno, je to normálne, ze príznaky sa ti môžu meniť aj počas dňa. Môžu sa zvýrazniť, zmiznúť aj prísť celkom iné. Pokiaľ to nie je napríklad ze máš výrazne kŕče, silné bolesti, krvácanie, nezastaviteľne vraciaš, a podobne, tak sa tým vôbec netráp, je to proste "iný stav" a diagnóza tehotenstvo