Ahojte dievčatá, aké ste mali skúsenosti s priberaním v 1. trimestri ? Pri prvom tehotenstve som v prvom schudla kilo a až potom to šlo pomaly a za celé to bolo 10 kíl. Teraz pri druhom ešte len prvý a už mám plus 5 kíl. Máte niekto takú skúsenosť či sa to spomaly ? :D ako verím že áno ale ako to bolo u vás. Určite je dôvod aj to že sa budím skoro každú noc v noci a musím sa ísť proste najesť.
Ja som pribrala dokopy asi 14kg, z toho väčšinu tak do polovice tehotenstva, v poslednom trimestri už len asi 1kg. Takže nedá sa to podľa mňa predpovedať. A asi 3t po pôrode som mala pôvodnú váhu.
ja som v prvom trimestri veľmi nepribrala, až v druhom to išlo hore
Ja pri mojich tehotenstvach najviac priberam v prvom trimestri. Potom uz ozaj minimalne. 🙂 Celkovo som pribrala vzdy maximalne 12 kil
@lely1234 pri prvom som pribrala 37kg.. pri druhom som do konca štvrtého mesiaca schudla 15, až potom pribrala.. ale najviac v poslednom trimestri
Ja mám od 13.týždňa navyše 3 kilá, teraz končím 24, čakám, čo bude do konca. Podľa mňa sa to nedá vôbec zovšeobecniť, koľko je ešte OK. Každá sme fakt inak stavaná.
Ja som mala v oboch tehotenstvach 5 kil navyse uz prvy mesiac. Najviac kil som vzdy pribrala v prvom trimestri. V prvom tehotenstve okolo 30 🤦♀️ v druhom som od 20 tyzdna chudla. V oboch tehu cukrovka a rovnaka diéta.
mala som pri druhom tehu..priberala som od začiatku - nemala som nevolnosti.
na konci tehu som začala chudnúť. akže nakoniec to bolo +11kg.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lely1234 Mala som to pri prvom. A bohužiaľ, mne sa to nezastavilo. Celkovo +viac ako 30 kíl. Potom som to prestala sledovať. 😂 A dole išli ťažko potom, lebo som sa "vyžrala" a dôvod nebol teda iba tehotenstvo.