Priberanie v 6tt

lila8686
23. okt 2018

Ahojte maminy . Cakam druhe babo som este len v 6 tyzdni a uz mam o 5 kil viac ako predtym ako som zistila ze som tehotna.Je tu nejaka mamina ktora tiez tak rychlo priberala uz hned odzaciatku ? Mna to dost stve 😁 A este jedna otazocka mozem uzivat hebalife koktail a caj ked som tehotna ? Objednala som si ich este predtym ako som zistila ze cakam babo.Chcela som zacat chudnut miesto toho zacinam priberat ale koli tomu drobcovi sa to samozrejme oplati 😊😊

iwka_77
23. okt 2018

Asi by som sa vykašľala na celý herbalife. Neviem, či to je pre plod vhodné. To, že si teraz pribrala, neznamená, že to tak bude celé tehotenstvo, takže by som paniku ešte nerobila

dankavass
23. okt 2018

Herbalife by som neužívala. Skús predať. A osobne si myslím, že keďže si v 6tt, priberanie s tým nemá nič spoločné a pribrala si z iného dôvodu 🙂

adkaaa
23. okt 2018

@lila8686 Ahoj aj ja priberam hned od zaciatku, tiez som predtym pila napoje na podporu chudnutia ale ako som isla na vklad som volala ci to mozem pit a ze v ziadnom pripade. Byt tebou vykaslem sa na to.Doteraz som pribrala uz 11 kg som z toho nestastna lebo viem ze sa neprejedam ani si neuzivam to ze co mi chuti to si dam. Vecer sa snazim nejest po 17-tej a aj tak to ide stale hore. Aj pred tehu som sa obmedzovala, s vahou bojujem cely zivot priberiem snad aj ked sa zhlboka nadychnem. A to chodim aj na endokrinologiu pravidelne pre istotu. Teraz som len 19 tyzden tak ratam ze do konca sa nalepi este aj 15 kg. Potom budem mat co robit aby som to zas dala dole. Hlavne nech je babo zdrave!!!

ajka0207
23. okt 2018

@lila8686 koktail, ak chces mozes pit, ale ten caj ovplyvnuje činnosť srdca (nieco ako energy drink) a to by sa v tehu podla mňa nemalo.

haluta
23. okt 2018

Kúp si radšej tehotenský čaj a máš istotu. Teoreticky 6. týždeň tehotenstva od poslednej menštruácie znamená vlastne 4. týždeň od oplodnenia. To je mesiac a ty si pribrala už 5 kg. Možno od radosti, že si môžeš dopriať 🙂 😂

emmi101
23. okt 2018

Heh tak nietoré mamičky na začiatku dosť priberú a potom sa to tak ustáli. Možno si aj ty takýto prípad :D

luciandzela
23. okt 2018

@lila8686 urcite si nepribralla z tehotenstva pribrala si celkovo bud viac jes nemas pohyb aleboked pijes nejake herbalife (nevim ci sa z toho pribera) akbudes mat pohyb obycajne prechsdzky a normalne jest ovocie zelenina a vsetko a nie za dvoch ako sa hovori tak nebudes priberat,velazien pribera lebo to je v hlave psychika - aha som tehotna taa idem kolac kava keksik zmrzka tri rezne ved co som tehotna to mozem-, teda musim jest za dvoch pricom to je blbost 😉

ajka0207
23. okt 2018

@haluta inak viem ze odveci, ale ja som si pytala vze lekarni tehotensky caj a dali mi taky co sa moze az od 36. tyzdna :/

luciandzela
23. okt 2018

@ajka0207 a naco ti tehu caj

ajka0207
23. okt 2018

@luciandzela no rada pijem bylinkove caje a som myslela ze tehotensky je na cele tehu, ze to ma take bylinky co sa mozu v tehu

lula3108
24. okt 2018

@ajka0207 ja som tiez hrozne zvyknuta na caje, hlavne ked je uz teraz zima a kupila som si v lekarni caj pre tehotne - znacka leros. Ten sa moze od zaciatku, zlozenie je sipky, materina duska takze jeden denne mozem 🙂 skus ten niekde pozriet

lacibo
26. okt 2018

@lila8686 ja som pribrala prvých 7 kíl z 22😉 hneď v prvom trimestri..všetko mi chutilo, nikdy mi nebolo zle..neviem, akú si mala pôvodnú vahu, ale štíhle ženy môžu pribrať viac..do roka po pôrode všetko preč, tak sa nestresuj..🙂

susannaa
6. nov 2018

Herbalife by som teraz nebrala..predsa len nieje to prirodzena vyziva pre babo 🙂 a pribratie bud rada 🙂ja som zajtra 11tt a chudnem tak mi je zle ze nemozem jest 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre