Prežité tehotenstvo po laparoskopii

haluta
24. aug 2016

Baby mali podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo, ktore sa nepotvrdilo. Chcem sa opytat ci niekto ma skusenost s tehotenstvom po laparoskopii a ake mal hcg.

Hcg hodnoty:
19.08 - 3200 (laparoskopia)
20.08 - 2850
21.08 - 3900
22.08 - 4505
23.08 - 5090
(Vcera bolo vidno len vacok, doktori hovoria ze 5-6 tyzden, ja hovorim 4-5)

charity
24. aug 2016

@haluta Existuje specialny typ odbornikov na odhadovanie poruch plodu po toxickych latkach v skorom tehotenstve. Tam by som hladala odpoved.

lucinka511
24. aug 2016

@haluta zasiahli ti pri laparke aj maternicu?

haluta
autor
24. aug 2016

@lucinka511 viem ze davali pozor na nu, ale dvihali ju.

lucinka511
24. aug 2016

@haluta tak sa nemuselo nic stat.a mozes byt aj nadalej tehotna.ved uvidis.zatial sa setri pokial nebudes vediet viacej. a nevedela si ze si tehotna?

gagik
24. aug 2016

Moje tehotenstvo prekonalo laparotomiu, mam krasnu dcerku. Takze ak ja tvoje tehotenstvo o.k. laparoskopia mu neuskodi.

haluta
autor
25. aug 2016

@gagik a merali ti hcg? Tiez ti tak blblo?

haluta
autor
25. aug 2016

@lucinka511 laparoskopiu mi robili pretoze mali podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo.

babatkoo
25. aug 2016

@haluta kamoske robili tusim v 20tt pre vnutorne krvacanie po amniocenteze. Bola uplne uspata, po zobudeni mala este dnu odtokove hadicky na krv.... nic sa malej nestalo. Aj mama aj babo boli aj su dodnes v poriadku. Mala ma dnes 3 roky

lucinka511
25. aug 2016

@babatkoo nerozumiem naco chodite na tie ammocentezy

gagik
25. aug 2016

@haluta mne uz hcg nemerali, mala som uz akciu srdiecka

babatkoo
25. aug 2016

@lucinka511 ja som tam nebola ale kamaratka. Ja by som taky zakrok nepodstupila nikdy lebo som uz 2 deti potratila.

haluta
autor
25. aug 2016

@babatkoo mne povedali ze mi ide o zivot... Boli presvedceni o mimomaternicovom....

babatkoo
25. aug 2016

@haluta ja som mala tiez mimomaternicove a postup bol taky ze mi odmerali hcg na pohotovosti vecer o 19stej, rano znovu, na ultrazvuku babo vidiet nebolo. Takze som isla na laparku a tam mi zobrali vajickovod aj s prichytenym babom :( tiez mi zevraj islo o zivot lebo hrozilo ze mi praskne.... mne hch ale dost rychlo klesalo. Verim ze u vas to bude opacne 😉

kacicka30
27. okt 2018

@babatkoo Takze klesalo postupne to nie hned po laparke na nulu ze?aj ja som tak teraz a potom si otehu?

haluta
autor
27. okt 2018

@kacicka30 mne sa zvýšilo a potom začalo klesať... ešte som dúfala, že z toho bude niečo.

kormelia11
27. okt 2018

@haluta a ako prebehla operacia zistili ze to neni mimomaternicove alebo ti zobrali aj vajcovod?

haluta
autor
27. okt 2018

@kormelia11 nebolo to mimomaternicove...potom aj dost hcg rástlo. Objavili sa tam dva vačky :( ale plodíky už nenarástli... nasledovalo čistenie...:(

kacicka30
27. okt 2018

@kormelia11 Mne zistili mimo a ze bolo na vajcovode ale bol zniceny mozno po zapaloch vytojoch alebo co a vybrali jeden tak sa bohim kedy sa nam podari otehu

kacicka30
27. okt 2018

@haluta po laparke ti zacalo stupat este?

kormelia11
27. okt 2018

@kacicka30 neboj sa podari sa mne zobrali aj vajecnik aj vajcovod ale nie kvoli mimomaternicovemu tehotenstvu a otehotnela som bez problemov

haluta
autor
27. okt 2018

@kacicka30 hej lebo som mala vysoké hcg a nič nebolo vidieť.... bolo to na správnom mieste ale boli dva :( preto bolo vysoké hcg... no už mi tam šprtali a asi to spôsobilo, že to prestalo rásť. Zbytočne ma otvorili no. Držím palce.... 🙂

kacicka30
27. okt 2018

@kormelia11 A kolko ste mali cakat?No ja som uz mala aj 2x spotanny a potom bol syn s byvalim no to som brala ored tehu anopirin a v tehu pichala teraz nic len femibion a pichat som zacala no s terajsim priatelom sa idene zobrat a chceme este spolu babatko velmi no mam strach ze zas to iste a zoberu druhy ale mojej zenskej novej poviem co brat pred a vsetko a ty si brala nieco potom?

kacicka30
27. okt 2018

@haluta Fuha a to teraz?cakas este?

haluta
autor
27. okt 2018

@kacicka30 no to bol august 2016 🙂 po laparoskopii som išla na čistenie, chytila som zápal, neskôr infekciu..... keď som sa z toho vyhrabala našli mi tam polyp a cystu, ďalšie čistenie. Cystu mám stále, len pravdepodobne upcháva jeden vajcovod. Teraz som po dvoch rokoch tehotná... asi po tejto histórii to mám teraz komplikované tehotenstvo. Zatiaľ sa držíme 32+1 🙂

kacicka30
27. okt 2018

@haluta Aha vlastne teba po laparke museli cistit no mimo si nemala ty uz to pomaly mas za sebou tak uz vydrzte veru uz len chvylocku😊

haluta
autor
27. okt 2018

@kacicka30 ale počula som, že sa dá otehotnieť aj bez oboch vaječníkov. Takže držím palčeky!

kacicka30
27. okt 2018

@haluta Hmm no asi ano ale uz len umelo ale s jednym este normalne

kormelia11
27. okt 2018

@kacicka30 aj ja som 2x potratila predtym pred tehotenstvom po operacii som nebrala nic otehotnela som rok po operacii dr som sa nepytala kedy mozem najskor otehotniet po operacii som nemala chut akosi to riesit bola to necakana akutna operacia bola som z celej situacii v soku

kacicka30
27. okt 2018

@kormelia11 A kedy ste zacali sexikovat?Nevravela nic zenska ?

kormelia11
27. okt 2018

@kacicka30 uf to si uz nepamatam 😂 6 tyzdnov to bolo urcite minimalne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre