Prestalo mi byť zle - je to zlé znamenie?

1lucinka123
9. jan 2021

Ahojte pred dvoma dňami som zistila ze som tehotná. Okrem toho ze meskal menzes bolo mi aj zle od žalúdka. Včera som aj vracala a od vtedy mi prestalo byť úplne zle. Ako keby som ani tehotná nebola môže to znamenať niečo zlé keď príznaky takto vymyzli?

dida712
9. jan 2021

Zdravím 🙂 ...mne bolo počas celého tehu "zle" alebo "nevoľno" iba jeden týždeň na začiatku myslím, že to bol 7.-8.tt 🙂 pamätám si, že som išla k Dr., ktorá bola z toho nadšená, lebo vraj to je dobré znamenie (telo reaguje) .. ale nebolo to nič strašne, iba som nemala na nič chuť viacmenej a počas celého tehu som ani raz nevracala a netrpela som nevoľnosťami ... moje tehu bolo celkom v pohode ... teraz som v 39.tt a akurát mi puchnú sem tam členky a začína ma sem tam bolieť chrbát 🙂 ... čiže myslím, že si zatiaľ môžeš kľudne užívať bezproblémové tehuľkovanie 🙂

jaynee23
9. jan 2021

Ahoj, ja som to mala presnw tak isto. Ranne nevolnosti a slabost iba okolo 6-7tt. Potom to preslo, zostala som vystrasena nakolko sme za sebou mali jeden MA, tak som pre istotu sla k doktorovi, no ten ma len zbabral ze sa nemam co stresovat kvoli blbostiam :D dnes som 22tt vsetko je zatial ok 🙂 ale moja rada, nerozmyslaj negativne, mysli na najlepsie a ty len urob maximum pre to aby si bola ty aj babo zdrava ostatne bohuzial ovplyvnt nevieme, takze zbytocne sa pre to trapit. Drzte sa vela zdravia obom! 🙂

bona69
9. jan 2021

Mne bolo zle jeden deň, a celý čas som ani nevedela že som tehu, žiadne nevoľnosti, len som jedla za desiatich😁 užívaj a neboj sa, želám bezproblémové tehulkovanie

martyzpp
9. jan 2021

@1lucinka123 ja teraz aktualne. Este predtym ako som zistila, ze som tehotna tak mi byvalo vecer zle a od pondelka tri dni mi bolo super, akoby nic. Ale vcera poobede uz to opat zacalo. Volala som aj s doktorom a povedal, ze tym sa nemusim trapit, to sa kludne stava. Kym nekrvacam, je to ok.

deti95060810
9. jan 2021

mne nebolo zle pri troch tehu.... Nie každej žene musí byť automaticky na odpadnutie, musí zvracať a pod.

1lucinka123
autor
9. jan 2021

Ďakujem za odpovede. Mne pri prvých dvoch tehotenstvach tiež nebyvalo zle, ale teraz ma to nejak vyplasilo. Nie som už totiž najmladšia mam 40 rokov tak sa trochu viac bojím ci bude všetko v poriadku

mijunik
9. jan 2021

@1lucinka123 možno Ti bolo zle z nejakého jedla, čo Ti nesadlo. Vyvrátila si to a je dobre. S Tvojim tehotenstvom to ani nemusí mať súvis.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre