Ahojte babymam podozrenie ze mi robi zle duphaston beriem ho tyzden mala osm spinenie som v 8 tyzdni myslite ze jemoznost ked to poviem doktorke aby mi ho zrusila pripadne obmedzila beriem ho az trikrat za den dakujem mali ste nieco pdobne?
mala som ho pri 2tehu ,ked som si precitala pribalovy letak ani som ho nezacala brat-to nie je rada,pisem len moju skusenost
Ja mam tiež duphaston kazdych 12hod.ak mas problémy pre ktore ti ho nasadil tak na tvojom mieste by som ho brala je to len pre tvoje dobro ak chces aby sa ti plod udrzal to ti povie kazdy lekar.este som nepocula ze by duphaston uškodil. tie problémy mozu byt z toho ze tvoje telo sa vysporaduvava s tehotenstvom.ale kludne sa informuj u dr.
Ahoj, mne včera tiež gynekológ predpísal duphaston, mala som tiež špinenie a som v 10 t. A mne predpísal dávkovanie iba 1x1d. Prečítala som si pribalenú písomnú informáciu a nie sú tam písané žiadne nepriaznivé účinky pre tehotné ženy. Taktiež si myslím, že ublížiť by Ti to nemalo.
zijem v zahranici, tu ked som krvacala v prvom trimestri som nedostala nic, mala som byt len v klude a vela oddychovat, ku koncu prveho trimestra sme sli na svk, a tiez som krvacala tam mi tiez nasadili duphaston (pride mi to take bezne na slvoensku, v zahranici sa take nic nerobi, riadia sa heslom co sa ma udrzat sa udrzi). nebrala som ho, a aj ascorutin som si dala len jeden. dokonca mi dali na slovensku podpisat papier ze som odmietla hospitalizaciu kvoli krvacaniu....lebo som povedala lekarovi ze pokoj na lozku mozem mat aj doma...
som rada ze som sa preklikala k tejto teme, mam podobny problem, odkedy beriem tabletky, tak mi je zle od zaludka, boli ma brucho v oblasti pecene, bolest hlavy, a silny tlak v celom tele, a to nehovorim ze som malatna a len spim aj 18 hod. denne tiez rozmyslam ze ho vysadim.
@magdalenkami suhlasim s tebou, lutujem ze som ho vobec zacala brat, som v 9tt a uzivam ho tyzden, ale od dnes uz nie, dokonca je v letaku pisane mozna mozgova prihoda, pri prvom tehu bolo vsetko ok., a prezila som aj nevolnosti aj unavu, ale to co mam teraz po tychto tabletkach je strach a hroza, nedokazem ani polievku dovarit az na tri krat, a to len ked si dam tabletku , ked si ju nedam ficim normalne cely den. Cisto len nazor a osobna skusenost!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
žiadna??