Dobrý večer, nemôžem spať a tak píšem a chcen sa poinformovať ohladne lekarskej správy.
Prekonala som spontanny potrat. To ze som tehotna som zistila az na pohotovosti s krcami a krvacanim. Menštruácia bola normalne ziadne velke odchylky neboli dokonca ani ine príznaky. Stalo sa Vam niekedy nieco podobne? 😏 Hlavne by som sa chcela spýtať či niektora z vas vie presnejsie,, preložiť,, lekarsku správu. Maternicu mam v AVF, residium nebolo zistene a, revizia nieje potrebná a okolo bpn mam ciste. Viem len toľko ze nieje potrebna ký reťa a stym ma poslali domov. Ono viem nieje v poriadku sa na take ve i pytat az na nete ale ja som bola v takom soku ze som sa nebola achopna opytat na nic iba n ato ci ostavam v nemocnici.
Kontrola u gynekologa ma byt az po prvej menstruacii. Dakujem baby
Maternica je v spravnej polohe, bez zbytkov, takze cistenie nie je potrebne, bpn-bez patologickeho nalezu.
Ja som chodila na kontrolu do negativity hcg a po odkrvacani sono vysetrenie..
Ahoj ja som si mala kupit tehotensky test a po 6 tyzdnoch si ho spravit. Keby bol pozitivny mala som ist k lekarovi. Kedze bok negativny nebolo treba..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@andreal1 TIEZ BY SOM RADA VEDELA CI JE NORMALNE MA POSLAT NA KONTROLU AZ PO UKONCENI DALSIEJ MENSTRUACIE. ČÍTALA SOM PAR PRISPEVKOV A BABY CHODILI NA KONTROLY DOST ČASTO.