Prečo slabne tehu test?

katarina5194
9. nov 2018

Prosím o radu. Začala som 8tt. Ako je možné že tehu test mi slabne? Doteraz mi testy vysli dosť silne. Tehu mám už aj potvrdené od dr. Tak Ako to že mi slabne druhá čiarka. Aj nevolnosti ustúpili. Nevracala som ale bolo mi zle od rána do večera. Objavilo sa to zo dňa na deň. A tak isto to aj ustúpilo. Je to možné? Dr povedal keď som bola v 7tt že máme 4mm a srdiečko pekne blika. Ja tomu už nechapem.

chcemradu
9. nov 2018

@katarina5194 mozno to neznamena nic a mozno...nemáš žiadne bolesti? Ani krvácanie? Alebo choď k Dr. Nech ti zmera hcg. Drzim prsty.

pininka
9. nov 2018

@katarina5194 a načo si si ešte robila test, keď doktor už videl srdiečko? Zbytocne sa vystresujes a to škodí najviac.

katarina5194
autor
9. nov 2018

@chcemradu ani bolesti ano krvácanie. Nič. Všetko je ok. Pri dcérke mi nebolo vôbec zle. Teraz mi bolo zle asi cca 2-3 tyzdne. Nemohlo mi byť zle iba z jedla?A nebolí to tehu nevolnosti.

chcemradu
9. nov 2018

@katarina5194 moze kludne byt, ale test by ti nemal slabnut.

lejka01
9. nov 2018

Zbytocne robis testy...len sa stresujes

titla
9. nov 2018

Ak sa nemýlim HCg stúpa do toho cca 8-11tt, kedy by mali byť najvyššie hodnoty a potom začína znova klesať. Čiže to nemusí znamenať vôbec nič, hlavne ak nekrvácaš, ani nemáš bolesti. Ale ak by si mala byť v strese, tak radšej choď k doktorovi, nech ťa skontroluje. Čo sa týka nevoľnosti, je to veľmi individuálne a neexistuje žiadne pravidlo, ako dlho by mali trvať.

veronikadomanova
9. nov 2018

@katarina5194 chod k lekárovi,čiarka by nemala tak skoro slabnúť,v minulej diskusií bolo dosť žien ktoré mali zamknutý potrat a tiež nemali ani krvácanie ani bolesti...radšej ísť k lekárovi zbytočne ako neskoro....

haluta
9. nov 2018

Choď k lekárovi... A už si nikdy nerob takto testy...sama si ublizujes :(

ester177
9. nov 2018

@katarina5194 mozno uz mas tak vysoke hcg, ze to test nevie vyhodnotit. Niekde som citala, ze baby v 10 tyzdni riedia ranny moc s vodou 1:1, alebo aj pocas dna, pokial je svetly a pijes vela vody, vtedy netreba riedit. Ale asi je lepsie tu prvu variantu skusit, mozno to tak bude a budes kludna. Po zriedeni by mala byt znovu silna ciarka. Vyskusaj a potom daj vediet.

soldi
9. nov 2018

@katarina5194 vo vyssom stadiu tehotenstva je uz hcg natolko vysoke, ze ho testy paradoxne zachytit nedokazu.

v pripade potratu vo vyssom stadiu su pozitivne testy este niekolko tyzdnov, kedze tie jednotky sa meraju na desat tisice a test zachyti uz 10 jednotiek.

Tvoje obavy su uplne neopodstatnene.

katarina5194
autor
10. nov 2018

Tak babule. Moje je stresy asi vážne neodpostatnene. Dnes som si robila ráno test a hneď po nasiaknuti bol takýto. Včerajší bol asi dosť zriadený moc keďže veľa pijem.

domcatko1811
18. aug 2021

@katarina5194 ahoj, ako to nakoniec dopadlo?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre