Dievčatá dnes som podľa menzesu 7+2 ty tehotenstva od minulého týždňa mám problém s krvácaním a spinenim vždy som išla na sono kde je vidieť zatiaľ len gestacny vak ovulka bola posunutá o cca 5-6 dní mám tam aj cystu na ľavom vajecniku veľkosti 28mm vacok mal vo štvrtok 15 MM no dnes som zase troška krvacala no vyšla zo mňa krvná zrazenina cca 2 CM dlhá a cca 0,5 CM hrubá to som mala aj vo štvrtok no po sone tam stále bol vak vo to znamená ?už nevládzem nechcem stále s každou troškou krvi chodiť do nemocnice vždy ma pošlú domom berem utrogestan
Radšej stokrát zbytočne ako raz neskoro.
Myslim ze pri krvacani a zrazeninach treba ist na pohotovost, nikdy nevies co sa moze diat a kedy ti vedia pomoct ...urcite budes aj ty kludnejsia abudesvediet na com si
@andreal1 nie neberú ...stredu som objednaná k svojmu ale asi tam zájdem zajtra nech ma poriadne pozrie čo sa robí on je veľmi dobrý lekár na tej pohotovosti sú taký onicom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Chapem ze ta uz nebavi vzdy chodit na pohotovosti ale radsej chod.. a vysed si to tam a budes mat klud.. neberu ti hcg ak stale vidno iba gestacny vak bez plodu??? Ze ci rastie? Ak si mala posunutu ovulku o 6 dni myslim ze by ho tam uz malo byt vidiet ale treba pockat ako sa to vyvinie. Ak mas cystu moze to byt kludne ,,iba'' z toho