Som v 10tt mám po pravej poradni a o 2t ma doktor objednal na preventivnu prehliadku po roku par dni na to idem na poradnu v 12tt je to normalne? Co mi bude robiť na tej preventivke ine ako na poradni?
@tosomja ale on uz vie ze som tehotna uz mam aj knizku a povedal mi ze treba urobit preventivku
@crazylenka1 mne robil sucasne s potvrdenim tehotenstva v 7tt, klasicky vyter na rakovinové bunky a krv.
@paladia tak asi ten vyter na cyto...a koli poistovni musim ist iny den 🤦 inak si to neviem vysvetliť
@crazylenka1 alebo to suvisi so zberom materialu do labaku. Moja stara gynekologicka mala tak dva dni v tyzdni,kedy jej brali material a vtedy robila iba vytery a odbery. Novy gynekolog to robi vzdy. Ona mala len mensiu ordinaciu.
@crazylenka1 ja som šla k lekárovi v 9tt že asi som tehotná a spravil mi aj preventivku, zobral riadne výter a že to nijako neovplyvňuje babetko a potvrdil tehotenstvo s bijúcich srdiečkom 🙂 výsledky mi povedal na poradni v 12tt a vsetko je v poriadku 🙂
@crazylenka1 u nás napr.gynekologička robí zvlášť preventívky a zvlášť má poradne....preventívky si objednáva na ráno(všetkých na preventívky, poradne má len určité dni a v určitom čase...záleží akú má organizáciu práce🙂
@crazylenka1 aj ja som prišla k doktorovi v 6tt že asi som tehotná.. Normálne mi bral výter z krčka na rakovinu a výter z pošvy na zápalové a infekčné ochorenia..... Vraj to na dieťa nemá vplyv... A ak sa zistí niake takéto ochorenie vie sa to včas riešiť aj v prípade tehotnosti..... A veru teraz som v 12tt 🙂 a zatiaľ všetko v poriadku
@crazylenka1 mne robil preventivku v 8 TT , bral kultiváciu , stery , prehmatam.prsia . Koniec
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nic, ja som išla na preventívnu s tým, že som mu oznámila už aj tehotenstvo. Povedal, že tým pádom preventívnu spraví až po pôrode, po šestonedeli.