Baby som zufala MS som mala 25.10.2018 mam nepravidelnu MS 24.-25.11.2018 som mala jednorazovo kazdy den na toaletnom papieri ruzovy vytok od vtedy mam bolesti ako pri MS az do dnes prsia trocha naliate ,unava , bolest noh , nevolnost ale nezvraciam. Nigdy sa mi to nestava az takto o baby sa snazime uz 4 roky prosim vas citim sa ako tehu :( dnes som si robila test a negativny myslite ze som ho urobila skoro? Uz si vravim ze tehu asi nie som len mi stale nieco hovori moja intuicia ze som poradite mi? Dakujem
@beky1813 cize ak by som bola tehotna test by to uz zachytil vsak?
@maciatko93 samozrejme
@beky1813 aj ked mavam dlhsie cykli napr.35-38 dni
@maciatko93 tal chod ku doktorke, mne pri dlhom cykle uz ukazoval test silne kolajnice a to som mala cyklus 40 dni
@maciatko93 pricina - hormonálna porucha, oneskorena ovulka a tým pádom aj test ešte môže byť negatívny,... ....tiež mám cykly dlhé ako ty a keď som otehotnela, tak už na 28dc mi clearblue ukazoval tehu 2+3....je to samozrejme individuálne....všetko je možné...na tvojom mieste by som ešte taký týždeň počkala a ak ani dovtedy nepríde MMS, alebo nebudeš mať pozitívny.test, určite treba ísť k dokymu....
@mimka11111 dakujem na 28dc si skusala len clear blue ci aj tie lacnejsie?
@maciatko93 samozrejme,že aj lacnejšie...ešte skôr...bola slabá čiarocka a postupne silnela....a na 28dc som skúsila clearblue....
@mimka11111 ďakujem tak asi psychika ako vidim u mna robi svoje a znova ma premohla :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Toto nebude tehotenstvo, skor zblbnuty cyklus