Ahojte babenky dnes som bola na sono 6+3tt podla ms a doktor videl len gestacny vak so zltkovym bez plodu. O tyzden ma objednal na kontrolu. Je mozne ze sa plod este objavi? Priznaky nemam od zaciatku ziadne okrem obcasnej bolesti v podbrusku resp v malej panve a posledne 3dni mam bolesti hlavy. Som na nervy u, mam za sebou jeden MA
@lokorave ešte sa krásne môže ukázať takže vyckaj v kľude
Dakujem trochu ste ma ukludnili bojim sa ze zajime to co v zime nakolko vobec sa necitim byt tehotna.od zaciatku.
@lokorave Kazda sme ina , ja som mala bolesti pŕs ,podbruska a o nevolnostiach ani nehovorim,ale znama tá nemala ziadne "problemy" .. aj ked mne to skoncilo nakoniec potratom 🙁
@simona232323 to ma mrzi viem ake je to tazke ked si tym zena prejde. Zazila som to a prave preto mam taky strach sla som tam dnes stym ze ho uvidim a aj srdiecko. A vysla som sklamana. Tehu predtym som priznaky mala a teraz absolutne nic tak mi je to zvlastne.
No ja som tiez dvakrat potratila prvykrat bol plod a nebilo srdiecko a druhykrat tam nic nebolo v tom gestacnom vaku ale ved uvidis drzim palce
@adulienka11 to mi je luto.. toto bude pravdepodobne aj moj pripad 🙁 a podarilo sa ti nakoniec donosit zdrave dietatko? Aj ti prisli na nejaku pricinu?
@lokorave ano mam polrocnu dcerku tehotenstvo bolo dost narocne bolo mi stale zle musela som si pichat fraxiparin injekcie do brucha a ci prisli na to nie doteraz nevedia preco som potratila 😢
@adulienka11 tak gratulujem k dcerke 😉hlavne ze sa to podarilo oplati sa asi si vytrpiet tych 9mesiacov aj ked tazkych. Fraxik ti dali preventivne? Mne na hemato zatial tiez na nic neprisli 🙁
@lokorave vies co my sme uz ani nechceli a vidis nakoniec som bola zase tehotna a na treti krat sa to podarilo
Fraxiparin no neviem vlastne na co mi ho dali
To su moje dve lasky
@adulienka11 krasne baby 🙂
@lokorave dakujem
Predsa ani v 7tt byť nemusíš 🙂 ešte počkaj
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lokorave Ahoj. Podla mojej dr.som bola v 7tyzdni a tiez nevidela plod , az o tyzden a to som uz bola v nemocnici a uz mu pekne bilo srdiecko.