Ahojte baby,
Prosim Vas je tu niekto kto prezila nieco podobne ako ja.
Zaciatkom jula som mala IUI. Aj sa nam to podarilo. Bola som na ultrazvuk a doktor mi povedal ze mam prazdny grstacny vak, nevidel plod 😞 HCG som mala 42 000
Vcera som isla zas k lekarovy a tak isto tam nevidel nic. A HCG mam uz 72 000.
Buduci tyzden mam ist na kontrolu a potom caka ma kyret. Prosim napiste mi ked niekto mal nieco podobne, som uplne smutna. Ale este stale verim k tomu ze sa babo ukaze 😞
Kedy si mala 42 000? Začiatkom jula? Lebo to potom nerastie dobre, naozaj...
@river_song zaciatkom jula som mala inseminaciu, a odvtedy pekne ide hore HCG
Teraz v stredu som mala 42 000 a piatok uz 72 000
Ja som otehotnela prirodzene, HCG ani netuším, že aké bolo, ale testy ukazovali silné čiarky, išla som asi po 2 týždňoch meškania MS a tiež tam videla len gestačný vak a nič... Povedala mi, že to sa môže stať, že môže byť ešte skoro, že sa nemám stresovať a mám prísť o 2 týždne, to už tam bude vidieť... Tak som išla smutná domov, týždeň na to som začala špiniť, tak som utekala na pohotovosť, slzy v očiach, strach a tam mi povedala doktorka, že fazuľka má 8mm a srdiečko bije. Dnes už má 2 roky 🙂 Treba veriť, že to bude ok a hlavne trpezlivosť, to som sa naučila počas oboch tehotenstiev. Držím palce
@19940711 jaj prepac, zle som precitala.. no, ak si mala teda začiatkom jula inseminaciu a teda si okolo 8tt (neviem presne datumy), tam by malo nieco v tom vaku byt vidno, aspon žĺtkovy vak primeranej veľkosti.. ale zase nemusí to byt tak ze je prazdny, len plod nevidia, napr. z dovodu ze mas obratenu maternicu dozadu .. take nieco ti nespominali? Vtedy je dost caste ze je plod vidno neskor... ja drzim palce aby to tak bolo
@mirien22 jeej gratulujem, teraz mi aj slzi vytiekli..
Aj ja mam pekne silne ciarky, uplne mi je zle cely den... a uz som s toho uplne smutna. Lebo aj prve tehotenststvo skoncilo s potratom.. a teraz toto...
A mozem sa opytat ze ked ti nevideli babo tak v kolkatom tyzdni si bola??
A dakujem pekne 🙂
@river_song Nie nepovedali mi nic 😞 ani to ze mozno je este skoro..
Ale podla mna nemozem byt 8tt. Mala som dost dlhu ovulaciu podla mna..
tak uvidime 😫
@19940711 ona mi povedala, že to vychádzalo na nejaký 6tt myslím, keď ešte nevidela nič... Alebo 7tt? Tak nejako, už si to presne nepamätám ☹ Po potrate si určite viacej opatrná a bojíš sa, to je prirodzené, ale treba veriť, môj druhý tu podla 90% lekárov ani nemal byť a on to zvládol, má 10 mesiacov dnes 🙂 Detičky sú veľkí bojovníci, ver, že bude dobre, rozprávaj sa s ním, musíš mu dohovoriť, že nech nie je hanblivé a nech sa nabudúce už na sone ukáže 🙂
@19940711 nechcem ta strasit a dufam ze to nebude tvoj pripad...mne doktorka povedala prazdny gestacny vak so zltkovym bez plodu 6+3tt no cakali sme pretoze mohlo byt ze v skutocnosti v takom tyzdni nie som par dni na to som zacala spinit a o dalsich par dni krvacat (potrat)... Stalo sa mi to pred tyzdnom a uz druhy krat :( dufam ze to nebude tvoj pripad
Ahoj ja ked som druhy krat otehotnela meskali mi ms a urobila som si testy asi styri hned sla som k dr urobila sono a tiez len vacok prazdny tak ze pockame o tri dni znova sono a zasa nic tak nastup do nemocnice na pozorovanie to som bola asi 6tt. Tak spravili sono nic o tri dni dalsie nic a ze o tyzden ked nic tak kyret a po tyzdni aj nieco dolo srdiecko to som bola uz 9 tt a srdiecko ma uz 5 rokov tak drzim palce
Ja som to mala tak isto. Dr mi povedal, ze je to potrat.. vobec ma nesetril, objednal ma na kyret. Ja som sa este k inemu dr ten zkonstatoval, ze vidi len gestacny vak a zltkove teliesko no a o dva dni uz bilo srdiecko. Hcg som kym este nebilo mala
22000 .. potom neviem.. hlavu hore podla mna urcite bude o par dni vidiet. Ved krasne stupa hcg
@19940711 a v ktorom si týždni?
@19940711 ja som prvykrat prisla o babo v 11 tyzdni prestalo bit srdiecko a druhykrat tam nic nebolo to som potratila v 13 tyzdni tiez bol prazdny gestacny vak 😢
@daduska2009 Jeej 😊 takze nakoniec sa vsetko dobre dopadla. Dakujem krasne 🙂🤗
@adulienka11 Je mi luto co sa stalo 😞 je to velmi smutne.
Ale mas krasne babo 😍 Gratulujem
@adulienka11 tiez sa mi stalo podobne 10 tyz tiez som mala prazdny gestacny vak do dnes neviem preco 😢
@scarletka34 😞 Je mi luto. Ani ja nechapem preco sa to stane. A mozem sa opytat ze kolko ste mali HCG?
@scarletka34 no doktori nic nevedia 😠😠😠
@19940711 dakujem som rada ze ju mam
@19940711 mne vobec HCG nekontrolovali len sono mi robili. Gestacny vak rastol do 10tyz bez plodu a potom som potratila
@scarletka34 ich to asi nezaujima a vies co je najhorsie ze im je to uplne jedno 😠😠
Vies co mi povedal ze mrzi ma to pani ale nieje to dobre ziadne city nic ako keby sme nemali my city 😢😢😢
Uz druhykrat ta ista rana pre mna bola som na tom dost zle vam poviem 😢😢😢
ja som bola poslana na kyret v 9tt ze prazdny gestacny vak a odmietla som, ze chcem pockat a dnes je z toho "prazdneho" takmer 2 rocny syncek
@19940711 jasne a maly mal porodnu vahu 4150g ked rastie hcg je to ok urcite bude zachvilu srdiecko len treba byt v klude potom sa ozvite co a ako drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@19940711 je mi divne,ze sa ti takto zvysuje hcg a posiela ta na kyret. Kebyze skace hore dolu, resp klesa,tak chapem. Mne tiez nic nevideli ale opatovme testy uz boli o dost nizsie ako tie predtym. Drzim palce.