Prosim poradte mi nejaky praci prasok z ktoreho mi nebude na vracanie, co najmenej aromaticky a keby bol aj bio lebo som alergicka.
Skus gel na pranie z bezobaloveho obchodu.. väčšinou sú jemne vone.. alebo DM a ich znacka
@demm2410 skus zajst do dmky, ja tam kupujem od planet pure, je hypoalergenny a bio. S tym ked operiem pradlo skoro vobec nevonia, ked vysusim v susicke, tak uz vobec. Tiez nam tie prenikave vone vadia-sme alergicky s dcerou.
Odskusali sme viacero prasko pre alergikov, za mna vysiel najlejsie ecover zero. Je tekuty, 1,5l bal. Maju ho aj v dm ale nie v kazdej a videla som ho aj v nay elektrodom.
ja deckam periem v gele z dmky - ecover zero. bez vone, neutralny uplne. spokojnost. vidam ho v dmke, ale aj v kauflande som ho videla.
Ecover Zero alebo Sonet. Ja používam ten ecover Zero a ten nemá žiadnu vôňu, preto ten prívlastok Zero. Ale chcem skúsiť aj sonet, tých je viac druhov, jeden by mal byť tusim bez vône, viem že je o dosť lacnejší ako ecover. Sú to ekologické prípravky obidva.
@demm2410 my uz roky dm znacka pre deti ma to taku znacku zeleno bielu, ze odporuca komora alergikov a atopikov. Teraz akurat ale mali vypadok tak som vzala tekuty miesto prachu. Ja som poskusala vselico, ale bud sa,zhorsil ekzem alebo nevypralo. https://www.mojadm.sk/denkmit-univerzalny-praci...
Ahoj vyskusaj hypoalergenny FROSCH EKO BABY ma taku skoro neutralnu vonu . Za mna len ten pre deti mam vyskusane 🙂
@karkulka111 no vidno ze som stale s detmi 🙂 ze pisem ze ,,pre deti,, . Pouzit ho mozes aj ty ako alergicka je bez prisad 🙂
Ahojte.Dozvedela som sa,ze komercne tekute pracie gely obsahuju Methylisothiazolinone,co je silny alergen sposobujuci ekzem.Su to dokonca gely na pranie detskej bielizne,ako Persil sens.,Batole,Bupi,Lovela atd.Obsahuju to aj avivaze a dokonca aj Jar.Prachy to napr. neobsahuju,ale tam moze byt ina zlozka alergen.Neviete niekto nieco o tom?
Tie co odporucate napr.Ecover,Sonett a Frosch to neobsahuju,ale zase ta cena.Sme cerstvi atopici a potrebujem prat pre celu rodinu.Viem,ze sa da aj ten slis vyrobit,ale ten asi tak dobre nevyperie skvrny.Mate nejake vychytavky?
@sibiriboza pozri v dm detsky prach na pranie pre citlivu pokozku ich znacka. A v tom periem detom. Ostatnym periem v ich univerzalnom. Hlavne treba,zehlit aby bolo pradlo dokonale makke. Ja som aj z vnutra aj z vonku. Teraz uz len zvnutra.
@sibiriboza komu som poradila bol spokojny.
@janage Dakujem za tip.A smiem sa spytat?vy ste tiez atopici?
Ahojte, ja si robím prášok doma (nastrúhané pracie mydlo KOKOS s pracou sodou). Prekážajú mi chemické vône v domácnosti. Zaviedla som kvôli ekzému na rukách a už sme pri tomto spôsobe prania ostali.
@sibiriboza ano obe deti, ale aj znama silna alergicka ho moze a vyperie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@demm2410 eurona cerny bio prášok vyskúšaj možno majú aj vzorku