Dobrý deň
Chcem sa opýtať, 12.10. 2019 som mala dostať menštruáciu, 7 dní mi meškala, spravila som si test na 8 deň, bol pozitívny, ale potom som začala krvácať (niečo ako menštruácia ale nie je silná, netečie mi iba keď si vytieram ) zatiaľ trvá 2 deň, trošku cítim v bruchu aj také pobolievanie až tlak, tak sa bojím, čo to môže byť, a keďže je aj vikend akurát, či mám čakať do pondelka
Určite smer pohotovosť, môže to byť hocičo
Nemusí to znamenať nič zlé, ale aj môže. Jemné krvácanie alebo občasné ružovohnedé špinenie nemusí zákonite znamenať problém. V raných štádiách tehotenstva je pomerne bežné, ale tak ako píšu baby, smer pohotovosť, radšej ísť, ako potom plakať nedajbože.
ja som mala tento mesiac tak, hneď v ten deň som utekala k lekárovi a bolo mi povedané, že buď to prežije alebo nastane potrat. Dali mi injekciu, lieky na udržanie, ale v ten večer to zo mňa vytieklo, na druhý deň to už tam nebolo.
Môže ísť o mimomaternicove . Odporúčam ísť čo najskôr za doktorom .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@eliam sla by som na pohotovost, nech ta pozru, spravia sono. Pripadne ti daju lieky na udrzanie plodu.