Dobrý deň, tak konečne sú tu moje dve vytúžené čiarky. Ale aj obavy. Dnes je to len prvý deň čo mi mešká menštruácia ale už celé týždne som mala proste tušaka ze sa to podarilo. Dosť mi trpli ruky, svrbeli ma prsia, veľmi veľa som jedla a stále som chodila na malú.
Mala som pocit ze MS mi už ide lebo ma dosť pobolievali kríže aj brucho, bola som pripravená ze príde. Mávam teraz rozhádzané cyklus a sem tam sa stane že mi deň, dva mešká. Lenže dnes prvý deň meškania som mala strašne tlaky v krížoch ako keby sa mi tam niečo nafukovalo aj zvláštne pocity v podbrušku. A tak som si urobila test no a boli tam dve vytúžené čiarky. Veľmi som sa vylakala tých bolesti a tak som utekala na pohotovosť. Tam samozrejme ešte nič nepovedali akurát že krčok na to vyzerá ale ze inak ešte nič nevidno ale doktor povedal ze je to veľmi ranné štádium ze ešte sa kade co môže udiať a tu nastali moje obavy. Prečo je roztah maternice všetko cítim ale môže sa to ešte nejako zvrtnut
Podľa mna človek by si mal o tom niečo málo naštudovať, ked sa začne snažiť o bábätko.. Áno, bolesti su morálne, áno, môže sa stať hlavne na začiatku všeličo a nikto tomu nezabráni, a áno, ešte je skoro na to, aby doktori niečo videli, alebo niečomu pomohli
@anile12 hlavne pokoj, my sme sa tak dlho snažili, že keď neprišla ms, spravila som si test a hoc bol pozitívny, neverila som tomu a ani môj manžel nie. Potom som sa testovala obden a čiarka silnela a po tyzdni som sa objednala ku gynekológovi, ale začali sme sa tešiť a veriť tomu až po sone a prvej fotke v 12. týždni. Nestresuj, čo sa má stať sa stane a stresom vám obom len ublížiš. Blahoželám
Hlavne klud... Bolesti podbruska su uplne normalne, ja som mala take tlaky ako keby mam najhorsie menstruacne krce. Vsetko bude v poriadku, len sa nesleduj a tes sa 😊
Nemaj strach, ja som mala riadne silne “menstruacne bolesti” do 8-9 tyzdna... pichalo, zasklbavalo, tahalo... drzim palce a mysli pozitivne❤️
@anile12 ahoj, ja odporucam sa tak strasne nestresovat... ja som to prezivala rovnako, nevedela som sa dockat dalsieho dna, analyzovala som kazde pichnutie, zabolenie a moje google vyhladavania boli je v tehotenstve bezne ze.... najprv trepa tu info ze si tehu spracovat, potom sa ukludnit a verit, ze vsetko bude ako ma, tie prve tri mesiace aj tak ani lekar nevie pomoct. A neboj bolesti krizov tale, ze som nevedela ani z postele vstat som mala aj ja, trvalo to cca 2 tyzdne a teraz ma bolia len ked sa unavim, alebo cely den lietam... vsetko prejde a dostanes sa do stavu, ze si to budes uzivat 🙂 hlavne klud a pokoj to je najviac, co nizes teraz urobit, drzim palce 💕
Ahoj, no to čo opisuješ som zažívala a podarilo sa nám mať zdravé bábätko. Sú to príznaky tehotenstva, treba ale zachovať kľud a pokoj. Určite sa vyvaruj akýmkoľvek rizikovým situáciám a jedz zdravo. Držím palce!
@margaretkava ahoj, myslis, ze su normalne bolesti - pichanie na jednej strane len?
@rebeka6615 áno su
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anile12 skus sa ukludnit.. to posledne, co tvoje male zrnko ryze potrebuje je stres 😉 bolesti su normalne 😊 gratulujem 😉🍀