Ahojte 🙂 Samozrejme viem, že sa ovulačný test nemá používať na potvrdenie alebo vyvrátenie tehotenstva, ale zaujimalo by ma či je to pravidlo že v tehotenstve (skorom) vyjde pozitívny ovulačný test keďže LH a HCG sú si podobné..alebo sa niektorej napr stalo že bola tehotná a ovulačný test mala negatívny..veľa báb písalo že vďaka ovu testu dokonca zistili že sú tehotné🤔tak by ma len zaujímali nejake reálne skúsenosti či to tak naozaj väčšinou je
Ja som tehotenstvo zistila tak ,ze som mala silno pozitivny ovulacny test v case kedy mi uz meskala menstruacia tak som s malou dusickou bezala kupit tehotensky a aj ten bol pozitivny 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Na uplnom zaciatku, ked som mala uz pozitivne tehotenske testy, ale este len slabe ciarky, par dni meskania, bol ovulacny test negativny, to znamena, ze boli 2 ciarky, ale testovacia bola slaba, po 2 tyzdnoch meskania som si chcela skusit, aky je a oci mi ta testovacia ciarka isla vybit...Takze u mna mi tehotensky test ukazal skor, ak myslis toto. Ale potom neskor uz to reagovalo na HCG, aj ten ovulacny.