Potvrdí mi doktor tehotenstvo?

manda19
24. apr 2021

Ahojte dnes som podľa poslednej MS presne v 5tt v pondelok idem k doktorke to budem 5tt+2. Chcem sa spýtať uvidí už doktorka niečo ? Idem skôr nakoľko to budem mat aj ako preventívnu prehliadku. Vopred ďakujem za odpovede. 🙂

ivula0807
24. apr 2021

Ahoj, neviem ci to nebude este skoro...ja ked som mala pozitivny vysledok testu volala som lekarke a ta ma objednala az na cas kedy by som podla poslednej ms mala byt v cca siedmom tyzdni. Vtedy uz bolo krasne vidiet a pocut srdiecko 🙂

ivka21
24. apr 2021

Este nemusí byť vidieť bábätko ale podľa hcg z krvi by ti potvrdiť mohol.

manda19
autor
24. apr 2021

@ivula0807 Áno je to skoro mám to v podstate preventívnu prehliadku základne vyšetrenia, ale zároveň som zvedavá či už mi môže aj potvrdiť tehotenstvo preto sa pýtam či náhodou niekto nebol tak skoro 😊 A tak nevadí aj keď náhodou nie tak to už nejak vydržím len stále tomu nemôžem uveriť

mogaa
24. apr 2021

@manda19 z krvi ti potvrdí či si alebo nie si tehotná.....ale bude to len informatívne, žiadne potvrdenie do práce alebo tehotenská knižka - na to je priskoro....

petamich
24. apr 2021

@manda19 5+2 ak si nemala nejako vyrazne posunutu ovulku uz uvidi minimalne plodovy vacok 🙂 a bude vediet potvrdit tehotenstvo a potom ta isto objedna napr. o dva tyzdne a to uz by malo byt aj srdiecko 🥰 drzim paste a gratulujem!

ol1234
24. apr 2021

Toto som bola 5tt+6. 😊 potvrdila, že všetko je tam kde má byť ale bábätko ešte nebolo vidno. Každopádne z krvi Ti určite potvrdí. Aj keď potvrdí to len Tebe, ako píšu baby, pre dobrý pocit. Lebo mňa evidovala ako tehotnú až po 12tt. Vtedy som dostala knižku a začala chodiť na prehliadky v dni pre tehotné. 😀 a gratulujem ❤

manda19
autor
24. apr 2021

Áno áno tak som to myslela že len mne aspoň či to potvrdí. Ďakujem Vám veľmi pekne ❤️

izabela181
24. apr 2021

Mne bolo už vidno ten gestacny vak v 5 týždni, a dala mi aj potvrdenie o tom že som tehotná 😊 potom ma objednala o 2 týždne a už bolo vidno aj srdiečko...ale až pokial mi nedala knižku v 12 tt, tak mi vždy dala take potvrdenie z vyšetrenia kde bolo všetko popísané, aby som to mala pri sebe 😊

manda19
autor
24. apr 2021

@izabela181 Jeeej tak to by bolo super to by mi úplne stačilo ❤️

nikapuggioni
24. apr 2021

@manda19 ahoj. Ja som bola presne v 5 tyzdni keď som bola u lekára. Dôvod že som išla tak skoro je že som k nemu chodila každý utorok na injekcie. V sobotu som mu pisala že mám pozitívny test a on že mám prísť tak či tak a skontroluje má. Vidieť plodik ešte nebol ale potvrdil tehotenstvo lebo som mala zväčšenú sliznicu.

mirka3211
24. apr 2021

Ahoj, ja som bola na prvom vysetreni 5+1tt a bolo vidno len gestacny vak a zlte teliesko... ale aj tak som sa tesila, lebo bolo jasne, ze nie je mmt, lebo par dni som mala riadne krce, ale len na jednej strane, tak mi nebolo vsetko jedno...

manda19
autor
25. apr 2021

@mirka3211 ahoj toto som mala včera bolesti alebo teda take pichanie na ľavej strane, ale trvalo to ale asi len pól hodinu. Bola som niekoľko hodin na nohách ale potom som si sadla a bolo dobre tak snáď bude všetko v poriadku. A ďakujem Vám veľmi pekne všetkým za odpovede ❤️ Zajtra tam už idem tak budem vedieť viac. 🙂

pallovas
26. apr 2021

Mne na Sone bilo srdiečko a bolo vidno plod až 8+0

dada0902
26. apr 2021

Asik si zavolaj ja keď som vždy mala pozitívni test tak som volala sestrička a ta my podľa poslednej ms povedala kedy mam prísť na kontrolu aby mi potvrdili tehotenstvo záleží od gynekológou kedy volajú na kontrolu

manda19
autor
27. apr 2021

Ahojte bola som včera doktorka mi spravila preventívnu prehliadku keďže som aj tak mala mať a potvrdila mi 5 týždeň tehotenstva. 😊 Bolo vidieť zvýšenú sliznicu a dutinku.

lilope
5. máj 2021

@manda19 mňa by to tiež zaujímalo či gynekológ vie vystaviť papier a potvrdiť tehotenstvo pre zamestnávateľa nakoľko pracujem 12- hodinové služby + nočné, na bruchu nosím 5kg opasok (policajtka) a nechcem ohroziť plod, keďže som po úspešnom umelom oplodnení s jediným pokusom. Idem na kontrolu v 5tt a uvidím čo mi povie gynekológ.

manda19
autor
5. máj 2021

@lilope Ahoj v tomto prípade si myslím, že aj keď nebudeš mať ešte knižku určite ti vie vystaviť nejaké potvrdenie o tehotenstve do práce kde sa príliš namáhaš a mohlo by to teba alebo bábo nejako ohroziť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre