Ahojte myslite ze mozem ist tento tyzden k doktorovy na potvrdenie tehotenstva bude to cca 12 den co mi meska menzes dakujem
Máš nejaké problémy? Ak nie a tehotenstvo bolo plánované pockala by som do 8 tyzdna.
Zavolaj svojmu lekarovi, povedz, co a jak, a on ti da termin podla svojho uvazenia.
A on berie bez objednania? Lebo bvykle to je tak, že voláš gynekológovi, a on ti dá termín (ak nemáš problémy, ako špinenie, silné bolesti, alebo v minulosti potrat) podľa dátumu poslednej menstruacie, tak na 7-8tyzden,aby bolo už jasne vidno srdiečko.
Ty si tak cca v 6,takze to stále ešte nemusí byť vidieť, aby, si zbytočne nebola potom v strese.
Pol roka dozadu potrat ... takze zato by som isla.... a v tom predoslom tehotenstve bola akcia srdiecka uz v 5t 4den .. a mam dost tazku pracu (namahavu) zdvihanie tazkych veci v praci. Tak teoreticky by uz mohlo nieco byt 🙏
ja som bola 1x tiež v 6tt.. a ráno som si urobila test, nikam som nevolala, rovno som ráno prišla do ambulancie, že som mala pozitívny test a doktorka ma vyšetrila a pozrela ultrazvuk..
aj ked doktor objednáva, musí mať niečo voľné, napr ráno pre tzv. akútne prípady...
Ahoj ja by som na tvojom mieste určite išla, a ja som bola u Dr keď mi ms meskala 5 dní, viem ze je to skoro ale aj ja som mala potrat takže radšej chod možno že ti dá aj duphaston! To som bola 5 tt a potvrdil mi tehotenstvo
Ano chod budes kludnejsia a mozno doktor nasadi lieky na udrzanie
Ahoj ako si dopadla?
Ahoj ano tehu sa potvrdilo uz bolo aj na utz vidno teraz idem v utorok alebo stredu znovu tak som zvedava 🙂
Držím palce ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Však mu zavolaj a uvidis